Stenströms

Stenströms Stenströms

Stenströms overhemden voor heren online. Stenströms overhemden zijn stijlvol en van de allerhoogste kwaliteit - al sinds 1899. Stenströms biedt een complete collectie overhemden in verschillende pasvormen: Classic Fit, Fitted Fit, Slim fit en Super Slim Fit. "Stenstroms Overhemden" uit Zweden. De Stenstroms shirts worden gemaakt van de allerbeste stoffen. Egyptisch katoen wordt in ieder shirt gebruikt. Dit is het hoogste kwaliteit katoen beschikbaar. Dit katoen wordt vervolgens verwerkt in de gerenommeerde weverijen, zoals Monti, Albini, Canclini en Thomas Mason speciaal voor de Stenstroms overhemden. Uniek aan de Stenströms shirts is dat ze allemaal handgemaakt zijn. Tevens biedt Stenströms een unieke collectie aan verschillende boorden. Bekijk op deze pagina alle Stenströms overhemden online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 120

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 120

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stenströms

Stenströms overhemden voor heren online. Stenströms overhemden zijn stijlvol en van de allerhoogste kwaliteit - al sinds 1899. Stenströms biedt een complete collectie overhemden in verschillende pasvormen: Classic Fit, Fitted Fit, Slim fit en Super Slim Fit. "Stenstroms Overhemden" uit Zweden. De Stenstroms shirts worden gemaakt van de allerbeste stoffen. Egyptisch katoen wordt in ieder shirt gebruikt. Dit is het hoogste kwaliteit katoen beschikbaar. Dit katoen wordt vervolgens verwerkt in de gerenommeerde weverijen, zoals Monti, Albini, Canclini en Thomas Mason speciaal voor de Stenstroms overhemden. Uniek aan de Stenströms shirts is dat ze allemaal handgemaakt zijn. Tevens biedt Stenströms een unieke collectie aan verschillende boorden. Bekijk op deze pagina alle Stenströms overhemden online.

Stemstroms - Koninklijke Leverancier van Zweden

Stenströms overhemden voor heren

De Stenströms overhemden zijn al jarenlang een waar begrip. De uitgebreide collectie overhemden is geschikt voor iedere man. Een Stenströms overhemd staat voor kwaliteit. Zowel business / zakelijk of casual, in de grote collectie is voor iedere man een breed scala aan overhemden te vinden. De slogan van Stenströms is niet voor niets: "stijl, kwaliteit en kennis met een erfenis van een eeuw".

Een Stenströms overhemd staat voor kwaliteit.

stenstroms heren shirts

Het Stenströms overhemd

Een aantal eigenschappen maken een Stenströms overhemd uniek. Met name de focus op details. Zo bestaat ieder Stenströms overhemd uit 23 verschillende componenten, deze zijn gesneden en in elkaar genaaid met exacte precisie. In dit proces worden meer dan 60 verschillende handelingen uitgevoerd. Hierbij wordt in totaal 5x het shirt geïnspecteerd. Met dank aan de gespecialiseerde ontwerpers, snijders en kleermakers verbetert Stenströms ieder jaar de techniek. Hierdoor zijn de shirts geperfectioneerd in de laatste eeuw.

Logo Stenstroms

De stoffen en wevingen

De shirts worden gemaakt van de allerbeste stoffen. Egyptisch katoen wordt in ieder shirt gebruikt. Dit is het hoogste kwaliteit katoen beschikbaar. Dit katoen wordt vervolgens verwerkt in de gerenommeerde weverijen, zoals Monti, Albini, Canclini en Thomas Mason. Dit maakt een Stenströms hemd extra sterk en duurzaam. Egyptisch katoen heeft tevens de eigenschap als tweede huid aan te voelen. Heerlijk toch?

De Stenströms filosofie

Ieder overhemd heeft een unieke stijl, kwaliteit en comfort. Daarnaast wordt aandacht besteedt aan elk detail. Deze filosofie heeft het Zweedse merk Stenströms al 100 jaar. Het merk behoort tot de meest bekende Zweedse merken ter wereld. Niet voor niets kreeg het merk onlangs de titel "koninklijk" toegewezen. Met iedere collectie wil het merk een unieke look voor de moderne man produceren. Of dit nou sportief, zakelijk, smart casual of 'dandy' stijl is. Iedere collectie bij Stenströms is uniek.

collectie stenstroms mannen

Stenströms sinds 1899

Op de valreep werd in de 19e eeuw Stenströms opgericht. De Zweedse kleermaker August Stenstrom werd overspoeld met bestellingen. Hij besloot daarom in in het Zweedse Helsingborg zijn eerste productie faciliteit te openen. De reputatie van het Stenströms shirt spreidde al snel. Het werd gezien als het beste, meest modieuze overhemd dat tot noch toe geproduceerd was. Iedere elegante man wilde een Stenströms shirt in de kast. In 1912 was Stenströms al het grootste Scandinavische overhemdhuis. Nu, meer dan 100 jaar later, is Stenströms wereldwijd bekend. De reputatie als unieke en kwalititatief hoogwaardig overhemd producent hebben ze in stand gehouden. Door het oog voor detail en kwaliteit te houden is de reputatie van Stenströms onveranderd.

Stenström is een Zweedse achternaam: enkele bekende zweden zijn: Björn O. Stenström (born 1964) uit de muziek en Filip Stenström een Zweedse voetbal speler.

Een Stenströms shirt: uniek

Elk Stenströms shirt ondergaat meer dan 60 verschillende handelingen tijdens de productie. Hiervan alleen al 25 aan de boord. De boord is één van de specialiteiten van het Stenströms shirt. En geeft de unieke eigenschap van het overhemd. De productie is natuurlijk gemoderniseerd in de afgelopen 100 jaar. Echter is één ding hetzelfde gebleven: de menselijke 'touch'. Stenströms gelooft in handwerk en daarom wordt ieder shirt nog steeds hand geproduceerd. Zo ontstaat een echt onderscheiden shirt. Een Stenströms shirt dat met recht elegant, comfortabel en van de allerbeste kwaliteit genoemd mag worden. Jaar in, jaar uit.

Stenströms pasvormen

Stenströms focust zich op hoge kwaliteit overhemden. Met mooie ontwerpen en de beste wevingen. Stenströms wil ieder man een perfect passend overhemd bieden. Casual, zakelijk, wijd of super slim. Bij Stenströms vindt iedere man het perfecte overhemd. Stenströms heeft daarom vier verschillende pasvormen geintroduceerd. De Stenströms Classic Fit, de Stenströms Fitted Body, de Stenströms Slimline en de Stenströms Super Slim Fit.

Classic Fit

De Stenströms Classic Fit is een wijd vallend model. Het komt overeen met de pasvorm Regular Fit. De Classic Fit is niet getailleerd. Stenströms Classic Fit is een model met heerlijk veel ruimte. Meer omvang rondom de buik. En ieder van deze shirts heeft een borstzak.

Fitted Body

De Stenströms Fitted Fit is een licht getailleerd model. Het komt overeen met de pasvorm Modern Fit. De Fitted fit is het meest voorkomende model in de Stenströms collectie. Een licht getailleerd model dat geschikt is voor alle mannen. Rondom de buik is het shirt iets getailleerd, zodat de Fitted fit iedereen mooi past. De Fitted fit modellen hebben geen borstzak.

Slimline

De Stenströms Slimline is een sterk getailleerd model. Het komt overeen met de pasvorm slim fit. De Slim Fit is een getailleerde pasvorm. Speciaal voor de jeugdige man die elegantie wilt uitstralen. De Slimline modellen zijn geschikt voor getrainde of slanke mannen. Hierdoor valt het Strenstroms shirt mooi getailleerd.

Superslim

De Stenströms Superslim fit is een zeer sterk getailleerd model. Het komt overeen met de pasvorm Super Slim Fit. De super slim is zeer sterk getailleerd. Dit model is speciaal voor de zeer slanke en getrainde man. Het benadrukt de silhouet perfect, doordat het shirt overal aangesloten op het lichaam zit. De taillering wordt versterkt door een aantal coupenaden die achterop het shirt zitten.

complete collectie stenstroms online

Voor uw Stenströms overhemd zorgen

Stensroms overhemden zijn heerlijk om te dragen en gemakkelijk om voor te zorgen. Een shirt is bedoeld om lang mee te gaan. Persoonlijke aandacht is alles dat nodig is. Zorg er daarom voor dat het overhemd altijd met fijne was gewassen wordt. En daarna op een hoge temperatuur wordt gestreken. Zo wordt het katoen het mooiste onderhouden. Op deze manier moet een Stenströms hemd jarenlang meegaan.

Stenströms online kopen

Alle Stenströms overhemden vindt u eenvoudig online op Overhemden.com. Iedere pasvorm, elk model en de nieuwste collecties. Twijfelt u over de maat of het perfecte overhemd? Neem dan contact op met één van onze shirts adviseurs. Wij helpen u graag. Zo zorgen wij ervoor dat u 's morgens het beste Stenströms shirt kan aantrekken.

Post your comment

Overhemden.com