Grote Maten Overhemden

Grote Maten Overhemden Grote Maten Overhemden

Alle grote maten overhemden bij elkaar - van boordmaat 46 tot boordmaat 54. Je bent op zoek naar overhemden in grote maten. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. De boordmaat zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Een overhemd wordt gekozen op boordmaat, in dit geval ben je op zoek naar "overhemden met een grote boordmaat". Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 1254

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 1254

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grote Maten Overhemden

Alle grote maten overhemden bij elkaar - van boordmaat 46 tot boordmaat 54. Je bent op zoek naar overhemden in grote maten. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. De boordmaat zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Een overhemd wordt gekozen op boordmaat, in dit geval ben je op zoek naar "overhemden met een grote boordmaat".

Grote maten overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen

Het kan soms lastig zijn voor mannen om passende grote maten overhemden te vinden. Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn in de grotere nek maten onder elkaar: boordmaat 46 tot en met 54. U koopt overhemden met een grotere boordmaat eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Alle overhemden zijn gemakkelijk online te bestellen en worden veilig bij jou afgeleverd.

3XL, 4XL, 5XL en 6XL: de beste merken overhemden

Wij hebben voor jou de beste merken geselecteerd en van die beste merken ook weer de beste overhemden speciaal in “een grote maat”. Want alleen het beste is goed genoeg. Het resultaat is een lijst van de beste en meest populaire overhemden in extra grote maten van dit moment. Vind hier een mooi assortiment van de beste overhemden met een grote maat. Ook de beste overhemden met extra lange mouw vind je hier online.

Heerlijke overhemden in ruime en grote maat voor heren online

Een te grote boordmaat?

Een advies dat wij regelmatig geven is de volgende. Indien overhemden de gehele dag worden gedragen met een stropdas (boord gesloten) dan raden wij aan om een extra grote boordmaat te nemen zodat er voldoende ruimte is voor beweging. Voor normale en casual omstandigheden is een grote boordmaat die wellicht wat kleiner valt - de boord kan net niet dicht - aan te raden. Vaak betreft dit mannen die een overhemd casual dragen met 1 of 2 knoopjes open.

Overhemden met extra grote boordmaat

Een overhemd wordt altijd gekozen op basis van de boordmaat ofwel nek maat. Heb je bijvoorbeeld boordmaat 52, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nek maat 52 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij de grote boordmaat horen dan de juiste mouwlengte, pasvorm en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

De boordmaat grootte bepaalt het overhemd

Overhemden voor mannen hebben één criterium dat eigenlijk alle maten bepaald, ook voor heren die grote maten nodig hebben: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder, moeilijk een passend overhemd vindt. Een extra grote boordmaat biedt ook voldoende ruimte voor beweging en het dragen tijdens werk.

Heeft u echt een overhemd met een ruime en grote boordmaat nodig?

De juiste grootte boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een beetje extra grootte is dan wel verstandig.

Hemden met grote boordmaat tot en met boordmaat 54 extra groot

Hoe meet ik de boordmaat?

Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en de boordmaat grootte die er op het label staat gebruiken bij het kopen van een nieuwe. Let bij de grotere boordmaten ook op de pasvorm van het overhemd.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Grote maten overhemden koop je online bij dè webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen grote maat overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd. Grote maten overhemden koop je daarom online bij overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com