Populaire Overhemden

Populaire Overhemden Populaire Overhemden

Populaire overhemden van de mooiste merken. Op deze pagina zijn alle populaire ontwerpen te vinden. De favoriete shirts van onze overhemdendragers: wit, blauw, met een streepje en ruitje. De populaire dessins zijn vaak wit of blauw van de mooiste merken. Kies nu één van de populaire hemden. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 2255

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 2255

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Populaire Overhemden

Populaire overhemden van de mooiste merken. Op deze pagina zijn alle populaire ontwerpen te vinden. De favoriete shirts van onze overhemdendragers: wit, blauw, met een streepje en ruitje. De populaire dessins zijn vaak wit of blauw van de mooiste merken. Kies nu één van de populaire hemden.

Wat zijn de populaire overhemden?

Populaire overhemden zijn types die veel gedragen worden. Veelgedragen zijn bijvoorbeeld de witte en blauwe effen ontwerpen. Deze zijn erg populair. Op deze pagina zijn vele verschillende merken te vinden. Populaire merken als Eton, Circle of Gentlemen, Seidensticker, Van Laack, Profuomo, Arrow en Olymp. Vaak zijn de populaire wevingen een twill of een poplin. Dit zijn fijne wevingen voor shirts.

populaire heren overhemden

Wat is populair?

De van Dale omschrijft populair als "wat veel mensen leuk of aantrekkelijk vinden". De overhemden zijn letterlijk de favoriete of leukste van mensen. Het wordt ook wel eens omschreven als bewonderend, gemeenzaam of gevierd. Velen bewonderen het, of hebben een gemeenschappelijke voorkeur voor deze shirts. Iets populair maken betekent vaak ook dat iets bekend gemaakt wordt. Een beroemdheid of een favoriet. Één ding is zeker: Deze pagina staat vol met populaire ontwerpen.

Populaire kleur: wit

Wit is een kleur die veel voorkomt op deze pagina. Dit is ook niet verwonderlijk. Wit is een veelgedragen kleur en een favoriet van velen. Witte overhemden zijn populair omdat ze met alles te combineren zijn. Ook komen witte populaire ontwerpen in verschillende wevingen. Wevingen als een twill, oxford, poplin of het mooie herringbone (ook wel visgraat). Bij de witte favoriete shirts kan gekozen worden uit verschillende prijsklasses. Zo vindt u altijd een favoriet overhemd dat aan de wensen voldoet.

Populaire wevingen

Binnen de populaire ontwerpen zijn een aantal populaire wevingen te onderscheidden. Vooral de Twill en de Poplin komen vaak terug. Dit zijn gangbare wevingen voor de populairste shirts. Poplin is een wat dunnere stof (een platbinding). Twill is een wat vollere, luxere weving. Van beide wevingen worden zowel blauwe als witte ontwerpen gemaakt.

Favoriete zakelijke shirts

De populaire zakelijke overhemden zijn wit of blauw. Dit zijn neutrale kleuren en gemakkelijk te combineren. Bij zakelijke overhemden maakt men vaak de keuze om te gaan voor een luxer populair overhemd. De wat vollere wevingen als oxford of twill zijn favorieten onder de business dragers.

witte populaire shirts

Casual: de bekendste varianten

Binnen de populaire soorten zijn ook een aantal casual varianten te onderscheidden. De casual varianten die het altijd goed doen zijn de shirts met een contrasterende boord of manchet. Deze zijn populair omdat ze nét iets anders zijn. Hierdoor kunnen deze casual en smart-casual gedragen worden.

Top 10 overhemden

De lijst met top 10 overhemden wordt iedere dag geupdate. Zo kunt u als overhemdenliefhebber continue de keuze maken uit de populaire ontwerpen. Over het algemeen is de top 10 gevuld met witte en blauwe varianten: tijdloos en goed combineerbaar.

Populaire overhemden online bij Overhemden.com

Alle populaire ontwerpen vindt u eenvoudig online op Overhemden.com. Onze stijladviseurs adviseren graag persoonlijk om u het beste populaire ontwerp te adviseren. Bekijk alle favorieten op deze pagina!

Post your comment

Overhemden.com