Seidenstricker Uno Super-Slim

Uno Super-Slim Uno Super-Slim

Seidensticker Uno Super-Slim overhemden zijn gemaakt om kwaliteit met een zeer getailleerde fit te bieden. Met een shirt of blouse uit de Uno Super-Slim collectie ervaar je een gevoel van stijl en ultieme sportiviteit. Prachtige materialen die klasse uitstralen. "Uno Super Slim" heeft een sterk getailleerde fit met een taille maat van 98 cm in boordmaat 40. Uno Super-Slim kenmerkt zich door strakke en sportieve details in het overhemd met een volledig non-iron (strijkvrij) finish. De verschillende collecties van Seidensticker zijn Splendesto (regular fit), Schwarze Rose (moden fit), Uno (slim-fit), Uno Super-Slim (super slim fit). Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Seidenstricker Uno Super-Slim

Seidensticker Uno Super-Slim overhemden zijn gemaakt om kwaliteit met een zeer getailleerde fit te bieden. Met een shirt of blouse uit de Uno Super-Slim collectie ervaar je een gevoel van stijl en ultieme sportiviteit. Prachtige materialen die klasse uitstralen. "Uno Super Slim" heeft een sterk getailleerde fit met een taille maat van 98 cm in boordmaat 40. Uno Super-Slim kenmerkt zich door strakke en sportieve details in het overhemd met een volledig non-iron (strijkvrij) finish. De verschillende collecties van Seidensticker zijn Splendesto (regular fit), Schwarze Rose (moden fit), Uno (slim-fit), Uno Super-Slim (super slim fit).

"Uno Super-Slim: Sterk getailleerd slim fit met strakke en sportieve details"

Uno Super-Slim overhemden zijn met uiterste zorg gemaakt om mannen kwaliteit en lekker comfort te kunnen bieden. De overhemden van Seidensticker zijn al tientallen jaren een waar begrip. Uno Super-Slim is al jarenlang een trots collectie lid met een unieke eigen identiteit.

Uno Super Slim

Uno Super-Slim eigenschappen: super slim fit
De collectie Uno Super-Slim heeft een Slimt Fit (sterk getailleerd) pasvorm met een smalle taille omvang van 98 centimeter (in geval van boordmaat 40). De Uno Super-Slim Tailored Fit heeft een sterk getailleerd model (de borst is dus veel groter dan de taille). De overhemden zijn volledig non-iron (strijkvrij) en gemaakt van 100% katoen met een lichte natuurlijke stretch in de overhemden.

De collectie hemden bestaat uit shirts geschikt voor elke gelegenheid. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste "Seidensticker Uno Super-Slim overhemden". Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van Uno Super-Slim overhemden.

Super Slim Fit Uno

Uno Super-Slim overhemden
Deze collectie kenmerkt zich door een zeer sportieve uitstraling die ook terugkomt in een zeer tailored slim fit. De overhemden zijn sterk getailleerd met een slim fit uitvoering. De collectie wordt bestempeld als sportief en van deze tijd. Ook de overhemden in deze collectie zijn volledig strijkvrij.

Oliver Gerd Seidensticker
Iedere liefhebber van overhemden en blouses herkent de collecties van de shirtmaker Oliver Gerd Seidensticker onmiddelijk als kwaliteit. Het is één van Europa 's grootste hemdenfabrikanten, met een collectie die men terug ziet in grote modesteden zoals Amsterdam, Berlijn en New York. Oliver Gerd Seidensticker heeft een passie voor zijn werk en dat herken je in de Uno Super-Slim collectie.

Sportiviteit en kwaliteit: Uno Super-Slim
Sportiviteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van de Uno Super-Slim collectie. Met een shirt of blouse van Uno Super-Slim ervaar je een gevoel van stijl en actief zijn. De prachtige en hoogwaardige materialen stralen een bepaalde klasse uit die de Seidensticker Uno Super-Slim collectie recht aan doet.

Uno Super-Slim Seidensticker Super Slim Fit

Uno Super-Slim overhemden worden al jaren verkocht door het internationale merk Seidensticker dat in 1919 is opgericht door Walter Seidensticker. Het label werd later door zijn twee zoons overgenomen. De derde generatie maakte het tot het succesvolle merk dat het vandaag de dag is. Houd je van moderne en sportieve overhemden met een getailleerde slim fit die altijd goed te dragen is, dan is Uno Super-Slim fit een goede keuze.

Het Duitse label heeft al veel bereikt in de laatste eeuw: de shirts van het merk zijn zo populair, dat deze in Duitsland door 1 op de 3 mannen worden gedragen - Uno Super-Slim is een collectie. In de collectie van Uno Super-Slim kun je speciale business overhemden vinden, maar natuurlijk ook trendy modellen voor in je vrije tijd. Seidensticker Uno Super-Slim overhemden zijn niet meer weg te denken uit deze internationale collectie.

UNO Super slim Seidensticker • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Uno Super-Slim is online te vinden op overhemden.com in: Uno Super-Slim in Amsterdam, Uno Super-Slim in Rotterdam, Uno Super-Slim in Den Haag, Uno Super-Slim in Utrecht, Uno Super-Slim in Eindhoven, Uno Super-Slim in Tilburg, Uno Super-Slim in Groningen, Uno Super-Slim in Almere, Uno Super-Slim in Breda, Uno Super-Slim in Nijmegen, Uno Super-Slim in Apeldoorn, Uno Super-Slim in Haarlem, Uno Super-Slim in Enschede, Uno Super-Slim in Arnhem, Uno Super-Slim in Amersfoort, Uno Super-Slim in Zaanstad, Uno Super-Slim in Den Bosch, Uno Super-Slim in Haarlemmermeer, Uno Super-Slim in Zwolle, Uno Super-Slim in Zoetermeer, Uno Super-Slim in Leiden, Uno Super-Slim in Maastricht, Uno Super-Slim in Dordrecht, Uno Super-Slim in Ede, Uno Super-Slim in Alphen aan den Rijn, Uno Super-Slim in Leeuwarden, Uno Super-Slim in Alkmaar, Uno Super-Slim in Emmen, Uno Super-Slim in Westland, Uno Super-Slim in Delft, Uno Super-Slim in Venlo
Post your comment

Overhemden.com