Navy Stropdassen

Navy Stropdassen Navy Stropdassen

Hier vind je alle navy stropdassen! Navy zal met super veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan een zwart pak met een wit overhemd en een navy stropdas. Je kunt de navy stropdas ook goed combineren met een pochet of manchetknopen! Navy stropdassen zijn zowel zakelijk als casual te dragen. Kies alleen de beste navy stropdassen van alle topmerken online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Navy Stropdassen

Hier vind je alle navy stropdassen! Navy zal met super veel andere kledingstukken te combineren zijn. Denk maar eens aan een zwart pak met een wit overhemd en een navy stropdas. Je kunt de navy stropdas ook goed combineren met een pochet of manchetknopen! Navy stropdassen zijn zowel zakelijk als casual te dragen. Kies alleen de beste navy stropdassen van alle topmerken online.

Een navy stropdas is de perfecte start van iedere dag

Navy is een neutrale, mooie kleur

Elke man heeft wel een navy stropdas in zijn kast liggen. Navy is een mooie, neutrale kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Navy geeft vaak een neutrale frisse uitstraling. Met een navy stropdas zit je nooit fout. Navy is voor een stropdas een super populaire kleur!

Navy zakelijke stropdassen

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Kijk dan ook eens of je het kan combineren met een mooie navy stropdas! Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een stropdas tijdens zakelijk gelegenheden. Een "navy stropdas" is bij uitstek goed geschikt voor zakelijke gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren stropdassen en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Een navy stropdas met overhemd?

Vaak zie je dat mensen overhemden dragen onder een stropdas. Dit gaat natuurlijk uitstekend samen. Kies voor een nette navy stropdas met daaronder een mooi overhemd.

Navy stropdas nodig? Kijk online!

Kleurkeuze maken

Kleuren, kleuren zijn tegenwoordig erg belangrijk. Elke ochtend bedenk je wat bij elkaar past om het vervolgens aan te trekken. Je kan kleuren goed met elkaar matchen. Zo kom je verzorgd over en zien je vrienden dat je een goede smaak hebt qua kleding. Daarnaast heeft het weer ook invloed op de kleuren die je draagt. In de herfst/winter kies je meestal voor wat donkere kleding dat in de lente/zomer. Wanner het warm is, kies je meestal voor lichte, vrolijke kleuren i.p.v. donkere kleuren. Donkere kleding is namelijk een stuk warmer dan lichte kleding. Dit komt omdat donkere kleuren licht absorberen, lichte kleuren reflecteren. Doordat donkere kleiding licht absorbeert, voelt dit warmer aan. Bekijk voordat je kleding aantrekt wat voor weer het wordt.

De navy kleur in RAL

RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er is in tegenstelling tot de populaire kleuren maar één navy kleur en dat is de code RAL 9005 (gitNavy, jet black, deep black).

Persoonlijke service voor mannen

De beste navy stropdassen koop je online bij de webshop voor stropdassen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen stropdassen van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je navy stropdas.

De beste navy stropdassen eenvoudig online kopen

Alle stropdassen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie stropdassen voor heren. De mooiste stropdassen koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com