Vrijdag 21 oktober wordt de winter collectie overhemden in de Heerenzaak bij de RAI in Amsterdam weer tentoongesteld. Jaarlijks verwelkomen wij veel gasten die hier het nieuwste collectie overhemd vinden. Persoonlijke service en kennis van zaken. Tijdens dit evenement wisselen mannen en merken met elkaar kennis uit & kan de collectie fysiek gevoelt en gepast worden.

Bij de RAI: 21 oktober lancering wintercollectie

Sinds een aantal jaren lanceren wij de wintercollectie met een feestelijke opening. U bent van harte uitgenodigd om ons te bezoeken samen met gasten en relaties.

Oneindig veel merken!

Van meer dan 20 merken is de collectie te zien. Denk aan de merken: Alan Red, Arrow, Art of Camouflage, Barts, Blue Industry, Calvin Klein, Circle of Gentlemen, Claesens, Emanuel Berg, Jackett Sons,Jacques Brit, Kronstadt, Lacoste, ledub, Liefling, Michaelis, Profuomo, R2, Seidensticker, Sleeve7, Thomas Maine.

Schrijf u in voor het evenement

U bent van harte welkom in de Maasstraat 89 te Amsterdam (RAI, direct aan de A10) bij de Heerenzaak. U kunt zich inschrijven middels https://overhemden.com/contact

 

Evenement merk overhemden collectie