Voor je het weet is het weer zover: Vaderdag. Dé dag om je vader eens flink te verwennen met heel veel liefde en een leuk cadeautje. Maar de grote vraag blijft: wat is een passend cadeau? Een overhemd? sokken? onderbroeken? een nieuwe ipad? Wij kennen het probleem als geen ander en doen daarom wat leuke voorstellen.

Sinds wanneer bestaat vaderdag?
Het was een Amerikaanse mevrouw (Sonora L. Smart Dodd) die aan het begin van de 20e eeuw veel moeite deed om één speciale dag voor vaders te reserveren en te eren voor hun inzet en werk. Dankzij Sonora’s inzet wordt Vaderdag tegenwoordig bijna overl ter wereld gevierd. Wel is vaderdag kort ontstaan na Moederdag - dus hier zal heus een realtie liggen.

Vaderdag en overhemden als cadeau

Een overhemd doet het altijd goed
Zoek je een cadeau voor een moderne man, een boekenwurm, of een sportieve vader? Er is altijd wel een overhemd of kledingstuk te vinden. Welke man is er niet dol op? Een overhemd is geschikt voor bijna elke gelegenheid en kan gedragen worden tijdens een etentje, een werkgelegenheid maar kan ook prima tijdens een borrel op het terras. Geloof me, hier gaat je vader héél erg blij mee zijn.

Vaderdag = onderbroeken of sokken dag?
De meest populaire vaderdag cadeautjes zijn vaker onderbroeken (boxershorts) of sokken (bijvoorbeeld kleurrijke van Happy Socks). Natuurlijk is dat nog steeds een leuk cadeautje want een verversing van het arsenaal aan ondergoed is altijd welkom .... maar een iets meer zichtbaar en origineel cadeau is een mooi shirt of overhemd.

Vaderdag overhemden

Overhemden online
Gelukkig bestaan er tegenwoordig voldoende online winkels voor het vinden van online cadeautjes. Op overhemden.com vind je een groot assortiment aan overhemden; van casual tot aan business, je vindt het allemaal. Er is echt voor ieder wat wils, dus ook voor jouw vader. Met meer dan 800 overhemden van de meest populaire merken is het vinden van het ideale cadeau een makkie.