Profuomo is in de jaren 30 opgericht (1934) door Heinz Michaelis, een typische kleermaker die wist wat hij wilde: alleen de beste kwaliteit kleding met veel aandacht voor detail en afwerking. Iedere stap in het proces woog hij nauwkeurig af om te komen tot zijn perfecte eindproduct. Vandaag de dag hebben de mensen achter Profuomo precies dezelfde filosofie.

PROFUOMO TRADITIE
Geïnspireerd door traditie maar met een oog op de toekomst worden methodes uit het verleden gecombineerd met de laatste technologie. Dit alles om, net als in 1934, tot het perfecte eindproduct te komen.

De verschillende labels van profuomo

Profuomo labels originale skyblue informalist

Profuomo brengt zijn kleding onder in unieke labels. De collecties van Profuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘2.0’. De collectie "The Informalist" is in 2016 overgezet naar Sky Blue en hiermee beeindigd tegelijk met de introductie van Profuomo 2.0.

PROFUOMO ORIGINALE
Originale is no-nonsense. Een klassieke lijn met een twist die de lat net dat stukje hoger legt. Elk Profuomo Originale shirt heeft een strijkloze afwerking zodat deze net zo gemakkelijk als modieus is.
De lijn wordt verder aangevuld met een uitgebreide accessoirelijn, waaronder de nieuwe collectie dassen van Profuomo. Het product waar Heinz Michaelis, in 1934, zijn reputatie mee heeft opgebouwd.

PROFUOMO SKY BLUE
Sky Blue is het ultieme overhemd. Gemaakt van alleen de beste stoffen van Italiaanse wevers en afgewerkt tot in de perfectie. De shirts worden gemaakt in Europa met een ongekend oog voor detail. Only style voor een aantrekkelijke prijs.

PROFUOMO INFORMALIST
De informalist is het kruispunt tussen klassiek en casual. Waar comfort en stijl tezamen komen. Het informalist label is voor mannen die tradities respecteren, die zich kleden in een manier die hun persoonlijkheid en zelfvertrouwen reflecteren. Mannen die zich zowel comfortabel voelen bij dressing up als dressing down.

Profuomo logo