Barts Accessoires

Barts Accessoires Barts Accessoires


De accessoires van Barts zijn handgemaakt en van uitstekende kwaliteit. De ontwerpers krijgen veel vrijheid, zodat ze hun creativiteit op de best mogelijke manier kunnen verwerken in de producten van Barts. Op deze manier ontstaan er keer op keer weer prachtige, unieke creaties. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 128

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 128

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Barts Accessoires


De accessoires van Barts zijn handgemaakt en van uitstekende kwaliteit. De ontwerpers krijgen veel vrijheid, zodat ze hun creativiteit op de best mogelijke manier kunnen verwerken in de producten van Barts. Op deze manier ontstaan er keer op keer weer prachtige, unieke creaties.

Authentieke accessoires

Door de unieke technieken van Barts, kunnen de accessoires op authentieke wijze geproduceerd worden, die niet door machines te imiteren zijn. De producten kenmerken zich door perfect rond en naadloos te zijn.

Barts: Geschiedenis

Het begon allemaal in 1986 met de Nederlandse Bart Koene. In de zomer van het betreffende jaar is hij begonnen met het naaien en verkopen van zwemshorts in Saint Tropez. Dit bleek het begin van een internationaal succes. Wat er volgde was een wereldreis om meer ervaring en inspiratie op te doen, om uiteindelijk weer neer te strijken in Amsterdam. Nu bestaat het assortiment niet alleen uit zomeraccessoires, maar is de wintercollectie een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Barts herenkleding en herenmode voor mannen

Enthousiasme en toewijding

Eén van de redenen van het daverende succes van Barts is het professionele en gedreven team van het bedrijf. Mensen met een passie voor mode en ontwerpen. De filosofie van Barts bestaat uit hard werken, creatieve vrijheid en persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft de mensen van Barts plezier en dit is terug te zien in de creaties.

Zomer collectie

Hier is het allemaal mee begonnen voor Barts. De zomercollectie bestaat onder andere uit stijlvolle sjaaltjes, zomerhoeden en petjes. De zomer in met stijlvolle en trendy zomer accessoires van Barts.

Winter collectie

De wintercollectie is er pas later in het succes van Barts bijgekomen. Toch is de winter collectie nu de core business van het bedrijf. De winter collectie van Barts is de perfecte combinatie tussen warmte en mode. Er komen elk jaar weer prachtige nieuwe creaties bij. De producten van Barts zijn handgebreid en zorgen er weer voor dat je warm en gelukkig de winter door kan komen.

Barts kleding voor mannen bij overhemden.com

Barts accessoires online kopen

Alle accessoires van Barts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie accessoires voor heren. De mooiste Barts accessoires koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com