Hackett

Hackett Hackett

Hackett overhemden en polo's. De shirts van het traditionele Britse merk Hackett zijn van de fijnste kwaliteit. Hackett heeft een complete collectie overhemden en polo's in slim fit en regular fit. Hackett is ideaal voor de man die zijn kledingkast wil verijken. Bekijk dus eens de nieuwste Hackett overhemden en poloshirts online. De overhemden van "Hackett" staan bekend om de smart casual look. Bekijk de volledige collectie Hackett polo's en shirts op deze pagina. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Hackett

Hackett overhemden en polo's. De shirts van het traditionele Britse merk Hackett zijn van de fijnste kwaliteit. Hackett heeft een complete collectie overhemden en polo's in slim fit en regular fit. Hackett is ideaal voor de man die zijn kledingkast wil verijken. Bekijk dus eens de nieuwste Hackett overhemden en poloshirts online. De overhemden van "Hackett" staan bekend om de smart casual look. Bekijk de volledige collectie Hackett polo's en shirts op deze pagina.

Hackett: Britse roots

Hackett is een traditioneel Brits modemerk. Hackett staat voor de geklede man. Een merk voor succesvolle mannen. Dit is ook terug te zien in de Hackett collectie. De smart casual look maakt het plaatje van de succesvolle man compleet. De mooiste overhemden en de fijnste polo's voor de moderne man. Hackett overhemden worden gemaakt van de hoogste kwaliteit en afgewerkt met subtiele details. De polo's zijn gemaakt van de heerlijkste Hackett polo stoffen.

hackett polo's en overhemden

Het verhaal achter Hackett

Het merk Hackett lijkt al eeuwenlang te bestaan. Het verbaast dan ook dat dit merk 'pas' in 1979 is opgericht. Een teken dat het merk in korte tijd heel bekend is geworden. Hackett is in 40 jaar tijd een belangrijk merk in de mannenmode geworden. Echte Britse klassieke herenmode gecombineerd met een casual tintje. Kernwaarden van het merk zijn authenciteit, integriteit en kwaliteit. Dit geloof houdt Hackett als sinds 1979 continue vast.

De pasvorm van Hackett overhemden

De overhemden komen in twee pasvormen. Een klassieke, regular fit. En een getailleerde fit. De klassieke, regular fit heeft een traditionele snit. Een fijne comfortable rechte pasvorm. De getailleerde fit heeft en strakke snit. Een goede pasvorm voor de moderne man. Alle overhemden hebben bijzondere details en zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt. Klassiek en sportief gemixt: zo kunnen de pasvormen van Hackett het beste omschreven worden. Perfect voor alle mannen.

De oprichting van Hackett

In 1979 ontmoetten Jeremy Hackett en Ashley Lloyd Jennings elkaar. Ze delen de liefde voor het traditionele Britse herenmode onmiddelijk. Het is de start van een lange en succcesvolle zaken relatie. In 1983 leidt dit tot de opening van de eerste "Hackett" winkel. In de klassieke wijk Parson's Green in Londen. Hier weerd de beste tweedehands Britse herenmode en accessoires verkocht. Het werd een groot succes. Mannen uit heel Londen kwamen naar de winkel voor de bijzondere klassieke herenmode. De naam Hackett stond direct gelijk aan de mooiste kleding.

complete collectie mooie hacket

De Britse look

Juist mannen aan de top houden van de mooie smart casual look. De Hackett collectie is perfect voor de moderne ambitieuze man. Vlotte en sportieve kleding van de mooiste stoffen. Het unieke aan Hackett is de combinatie tussen een luxe en sportief outfit. Deze worden eigenlijk gecombineerd. Combineer dit met mooie details en een hoogwaardige afwerking: dat kenmerkt "Hackett".

Het merk Hackett

De vraag naar hoogwaardige kleding was zo groot dat Hackett en Jennings besloten om zelf kleding te gaan produceren. Onder de naam Hackett werden de eerste collecties verkocht. Doel was om de fijnste kwaliteit Britse herenmode te maken In 1987 werd het merk bekend door een bijzondere sponsordeal. Hackett besloot het Britse militaire team te sponsoren. Het Hackett Polo team is geboren. Dit zorgde ook voor het begin van de Hackett polo serie. Een Polo gemaakt van de allerfijnste stof.

1990: Europese expansie

De Hackett essentials blijven niet onopgemerkt. Vanuit heel Europa begint vraag te ontstaan naar Hackett. In Madrid en Parijs worden winkel geopend. Daarnaast opent Hackett een flagship store middenin Londen. Het merk blijft doorgroeien. In 2005 wordt het overgenomen door een groot investeringsbedrijf. Het bedrijf kan zo nog verder doorgroeien. Tientallen nieuwe winkels worden geopend. En in 15 Europese winkels wordt het merk inmiddels verkocht. Het merk staat gebrand bij de moderne man als smart casual Brits herenmode merk van kwaliteit. "Jeremy's Rules for Living a Better Life" staat de komende jaren centraal. Hiermee wil Jeremy Hackett het stijlbesef onder mannen vergroten.

Hackett Sponsorships

Door de jaren heen heeft Hackett een hoop sportteams, universiteiten en andere organisaties gesponsord. Het begon in de jaren 80 al met het Britse militaire polo team. In de laatste jaren sponsorde het merk het Lotus Racing Team, Aston Martin en de Cambridge Boat Race. Ook leverde zij een bijdrage aan de universiteit van Oxford. Recent is James Bond acteur Pierce Brosnan het gezicht geweest voor de nieuwe collecties. En heeft het merk het Engelse team Chelsea gesteund. In de komende jaren staat

hackett overhemden heren online

Hackett: "Oh so British"

Mr. Hackett heeft zichzelf de "Mr. Classic" genoemd. Hierover heeft hij een boek geschreven. Zo weet elke man hoe hij zich volgens de Britische Sartorial gewoonten moet gedragen. Mr. Hackett wilde de klassieke kleding herintroduceren. En dat is zeker gelukt. De moderne Britse gentleman kleedt zich anders dan de gentleman uit de jaren 50. Met het boek "Mr. Classic" legt Hackett precies uit hoe de tegenwoordige gentlemen zich het best kan kleden en gedragen.

Hackett overhemden online kopen

Hackett overhemden collectie is te koop bij Overhemden.com. Een uitgebreide collectie van de mooiste Hackett shirts voor de moderne man. Een collectie in twee verschillende pasvormen: een regular fit en een getailleerde pasvorm. Zo kan iedere man het perfecte Hackett overhemd online vinden.

Hacket polo's online kopen

Hackett polo collectie is te koop bij Overhemden.com. Een uitgebreide collectie van de mooiste Hackett polo's voor de moderne man. Een collectie in twee verschillende pasvormen: een regular fit en een getailleerde pasvorm. Zo kan iedere man een perfect Hacket polo online vinden.

Post your comment

Overhemden.com