Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Brown Label

Brown Label Brown Label

Brown Label – Custom Fit: premium shirts met een moderne pasvorm voor alle gelenheden van Jacques Britt. “Brown Label” (bruine lijn) staat voor de hoogste kwaliteit en exclusieve materialen met een uitstekende afwerking. Brown Label wordt afgewerkt met een premium finish voor het gemakkelijke strijken. De collectie van Jacques Britt kent twee series: Blue Label (Slim Fit) en Brown Label (custom fit). Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

39 Artikel(en)

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

39 Artikel(en)

Brown Label

Brown Label – Custom Fit: premium shirts met een moderne pasvorm voor alle gelenheden van Jacques Britt. “Brown Label” (bruine lijn) staat voor de hoogste kwaliteit en exclusieve materialen met een uitstekende afwerking. Brown Label wordt afgewerkt met een premium finish voor het gemakkelijke strijken. De collectie van Jacques Britt kent twee series: Blue Label (Slim Fit) en Brown Label (custom fit).

Brown Label – Custom Fit: premium shirts met een moderne pasvorm

Brown Label
De Brown Label overhemden van Jacques Britt zijn van de allerhoogste klasse. Door middel van een premium finish wordt het “Brown Label” overhemd veredeld met als gevolg een heerlijk zacht gevoel en een prettige strijk ervaring. Een Brown Label shirt is een rijke toevoeging aan iedere garderobe.

Brown Label

Het uitgebreide assortiment aan Brown Label overhemden wordt met zorg ontwikkeld en tot in de kleinste details uitgewerkt. Brown Label shirts zijn uniek en kenmerkend voor deze modieuze lijn.

Een kern serie: Brown Label
De Brown Label serie behoort tot de kern van het merk JB en is een essentieel element voor de moderne man. De overhemden hebben een hele lichte taillering waardoor het overhemd voor de meeste mannen als gegoten zit. Brown Label bevat verschillende stijlvolle, vlotte en modieuze ontwerpen voor de modieuze en moderne man.

Brown Label Jacques Britt

De verschillende Brown Label shirt ontwerpen zijn:

Duitse grondigheid
Alle Brown Label hemden worden met de grootste zorg ontwikkeld in het naai atelier. Met een kenmerkende Duitse grondigheid worden de Brown Label overhemden gecontroleerd om een perfecte ervaring te garanderen.

Brown Label = Custom Fit
De gehele Brown Label is uitgevoerd in een kenmerkende Custom Fit uitvoering. Custom Fit staat voor een heel lichte taillering – waarbij de taille net ietsjes smaller is dan de borst (moderne pasvorm). Brown Label Custom Fit shirts zijn er voor de modieuze (en getrainde) man met een normaal lichaam.

Custom Fit Brown Label

Het merk Jacques Britt & Brown Label
Jacques Britt is in 1969 opgericht door Gerd Seidensticker in Duitsland. De missie van dit bedrijf is immer hetzelfde gebleven: “het ontwikkelen van overhemden voor kieskeurige klanten”. De Brown Label serie is hier een goed voorbeeld van.

De Brown Label serie
De Brown Label serie staat voor “kracht” en wordt gesymboliseerd door een blauwe kleur in combinatie met het logo van JB: een zebra die staat voor vrijheid, evolutie, mode, elegantie, individualiteit en passie. Al deze elementen komen terug in de Brown Label serie.

BrownLabel

Brown Label overhemden online kopen
Alle Brown Label overhemden zijn online te koop. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Brown Label overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Jacques Britt® Brown Label • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Brown Label is online te vinden op overhemden.com in: Brown Label in Amsterdam, Brown Label in Rotterdam, Brown Label in Den Haag, Brown Label in Utrecht, Brown Label in Eindhoven, Brown Label in Tilburg, Brown Label in Groningen, Brown Label in Almere, Brown Label in Breda, Brown Label in Nijmegen, Brown Label in Apeldoorn, Brown Label in Haarlem, Brown Label in Enschede, Brown Label in Arnhem, Brown Label in Amersfoort, Brown Label in Zaanstad, Brown Label in Den Bosch, Brown Label in Haarlemmermeer, Brown Label in Zwolle, Brown Label in Zoetermeer, Brown Label in Leiden, Brown Label in Maastricht, Brown Label in Dordrecht, Brown Label in Ede, Brown Label in Alphen aan den Rijn, Brown Label in Leeuwarden, Brown Label in Alkmaar, Brown Label in Emmen, Brown Label in Westland, Brown Label in Delft, Brown Label in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com