McGregor

McGregor McGregor

McGregor overhemden voor heren online. McGregor biedt een uitgebreid assortiment overhemden voor heren. De McGregor overhemd collectie wordt ieder half jaar volledig vernieuwd om aan de nieuwste trends te voldoen. McGregor shirts zijn verkrijgbaar in drie verschillende pasvormen: regular fit, tailored fit en slim fit. Iedere man vindt bij "McGregor" zijn perfecte overhemd. Bekijk de complete collectie van McGregor op deze pagina Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


McGregor

McGregor overhemden voor heren online. McGregor biedt een uitgebreid assortiment overhemden voor heren. De McGregor overhemd collectie wordt ieder half jaar volledig vernieuwd om aan de nieuwste trends te voldoen. McGregor shirts zijn verkrijgbaar in drie verschillende pasvormen: regular fit, tailored fit en slim fit. Iedere man vindt bij "McGregor" zijn perfecte overhemd. Bekijk de complete collectie van McGregor op deze pagina

McGregor overhemden voor heren

McGregor is een van origine Iers overhemden merk. De overhemden zijn geïnspireerd door het bruisende zakenleven in New York. Zakelijk of casual: bij McGregor vindt iedere man zijn fijnste overhemd. De heren shirts van McGregor zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Daarom heeft het merk ook shirts in slim fit, tailored fit en regular fit. De McGregor collectie wordt gekenmerkt door het combineren van rustige kleuren met drukke kleuren. Hierdoor ontstaat een uniek shirt. Kwalitatieve Mc Gregor shirts voor iedere gelegenheid.

Bij McGregor vindt iedere man zijn fijnste overhemd

mcgregor heren online

De collectie McGregor shirts

De collectie McGregor shirts is zeer divers. Een nieuwe collectie wordt gelanceerd met verschillende pasvormen ieder seizoen. Dit zorgt ervoor dat een McGregor overhemd altijd bij de tijd is. De collectie is verder aangevuld met een aantal tijdloze basic kleuren. Zoals wit, blauw of zwart. Heerlijk toch? De McGregor collectie is zo gemaakt dat deze altijd goed te combineren is. Combineer deze bijvoorbeeld met een jasje, pull-over of juist met een mooie spijkerbroek.

De pasvormen van McGregor

De McGregor overhemden collectie is beschikbaar in vier verschillende pasvormen. Een Regular Fit, Tailored Fit, Slim Fit en een Custom Fit. Zo wordt voor iedere man mogelijk gemaakt een hoogstaand McGregor shirt te dragen.

McGregor Regular Fit

De McGregor Regular Fit is een niet getailleerd overhemd. De Regular Fit wordt ook wel eens omschreven als Classic Fit of Comfort Fit. De Regular Fit is geschikt voor mannen die houden van een ruime pasvorm.

McGregor Tailored Fit

De McGregor Tailored Fit is een licht getailleerd overhemd. De Tailored Fit wordt ook wel Modern Fit of Fitted Fit genoemd. De McGregor Tailored Fit is geschikt voor bijna alle mannen. De lichte taillering maakt dat het overhemd mooi aansluit op een ieders lichaam.

McGregor Slim Fit

De McGregor Slim fit is een sterk getailleerd overhemd. De Slim Fit wordt ook wel body fit genoemd. De McGregor Slim Fit is geschikt voor getrainde en slanke mannen. De sterke taillering maakt dat het overhemd strak aansluit op ieders lichaam.

McGregor Custom Fit

De McGregor Custom Fit is een fit dat bij overhemden kan veranderen. De Custom Fit betekent dat het overhemd een aparte pasvorm heeft in vergelijking met andere overhemden. Let dus goed op bij overhemden met een Custom Fit label, aangezien de maatvoering hiervan kan afwijken.

mc gregor heren shirts

De geschiedenis van McGregor

McGregor is in 1921 door een Schotse immigrant opgericht. Meneer David Donniger kwam in 1921 naar de Verenigde Staten. Het land van mogelijkheden. Doniger was in Schotland een hoedenmaker en een ondernemer. Hij ging naar de Verenigde Staten om een eigen kledingbedrijf op te bouwen. McGregor werd bekend om de sportkleding en de klassieke manier van kleermaken. Zo werd een unieke mix tussen casual en formeel gemaakt. De collecties van McGregor werden vooral populair onder de jongere, niet conservatieve Amerikanen. De moderne jeugd van New York.

Hoe McGregor groot is geworden

Het jeugdige uiterlijk van de McGregor kleding maakte het merk al snel populair. Na de Tweede Wereldoorlog werden een aantal kledingstukken van McGregor gedragen in een aantal films. Hierdoor kreeg McGregor een uitdagend uiterlijk onder jongeren. Met McGregor overhemden en kleding was je een ware rebel. Door de jaren heen is het merk verder uitgebouwd. Momenteel wordt het verkocht in meer dan 3.000 winkels en tientallen landen. Met recht een wereldmerk.

overhemd mcgregor

De McGregor en Doniger Fashion Group

De McGregor Fashion Group is opgericht in 1993. Dit modehuis heeft meerdere merken onder zich en richt zich op de stijlvolle man. Het doel van de Mc Gregor Fashion group is om exclusieve kleding van de mooiste materialen aan de moderne man aan te bieden. In 2016 is de naam McGregor veranderd in Doniger Fashion Group. Doniger Fashion Group zet de naam McGregor verder voort en zal het verder opbouwen.

McGregor overhemden online kopen

McGregor overhemden koop je eenvoudig online op Overhemden.com. Filter eenvoudig om tot uw beste overhemd te komen. In verschillende pasvormen en met verschillende boorden. Bij McGregor vindt u altijd het perfecte overhemd. Twijfelt u over de juiste maat, pasvorm of stof. Neem dan contact op met één van onze shirtadviseurs. Wij helpen u graag verder. Zo kiest u altijd het ideale overhemd. McGregor online vindt u bij Overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com