Schiesser

Schiesser Schiesser

SCHIESSER. Natuurlijkheid. Tijdgeest. Sinds 1875. Schiesser is nog altijd één van de meest vooraanstaande producenten van ondergoed en nachtkleding. Van origine uit Duitsland ontwikkelt Schiesser hoogwaardige ondermode voor heren en dames. Schiesser is een van de grootste merken voor onderkleding. Elke ondergoed winkel verkoopt wel Schiesser. Maar nu ook online! Bekijk de volledige collectie. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schiesser

SCHIESSER. Natuurlijkheid. Tijdgeest. Sinds 1875. Schiesser is nog altijd één van de meest vooraanstaande producenten van ondergoed en nachtkleding. Van origine uit Duitsland ontwikkelt Schiesser hoogwaardige ondermode voor heren en dames. Schiesser is een van de grootste merken voor onderkleding. Elke ondergoed winkel verkoopt wel Schiesser. Maar nu ook online! Bekijk de volledige collectie.

Schiesser: ondergoed voor iedereen!

Schiesser: opgericht in 1875

Schiesser is opgericht in 1875 door de Zwitser, Jacques Schiesser. Sinds 1875 is Schiesser nog altijd één van de meest vooraanstaande producenten van ondergoed en nachtkleding. Als allereerste pionier in de ondermode stond Schiesser aan de wieg van de uitvinding van het tricot. Dit vormt nog steeds de basis voor ondergoed en onderkleding. Kwaliteit speelt een centrale rol bij Schiesser. Dit komt op veel vlakken tot uiting; in het product zelf, in hoogwaardige materialen, in een voortreffelijke afwerking en vanzelfsprekend ook in de pasvorm.

Schiesser

Een merk van deze tijd

Schiesser is een modieus merk. En is sinds de oprichting trouw gebleven aan de standaarden van kwaliteit. Daarnaast zijn toekomstgerichte waarden toegevoegd. Producten van Schiesser hebben een onmiskenbare kwaliteit die de tijdgeest uitdragen en ongedwongenheid en welbehagen communiceren. Natuurlijke materialen en ontwerpen vormen de essentiële boodschap van de verfijnde collecties van Schiesser. U vindt hier een groot aanbod van Schiesser kleding.

Het bedrijf Schiesser

Al meer dan 135 jaar stellen klanten hun vertrouwen in het merk Schiesser.
Schiesser is een succesverhaal, dat zich doorheen alle maatschappelijke veranderingen en economische uitdagingen, baseert op tijdloze waarden zoals kwaliteit en natuurlijkheid als ook op innovatiekracht en flexibiliteit.

SCHIESSER. Natuurlijkheid. Tijdgeest. Sinds 1875.

De boodschap is ongecompliceerd, duidelijk en direct. Vorm en inhoud van de nieuwe Schiesser vormen een harmonische eenheid.
Van oudsher marktleider in Duitsland

Schiesser uit Duitsland

Schiesser is van oudsher marktleider in Duitsland als het aankomt op ondermode. De uitstekende kwaliteit wordt wereldwijd door jong en oud gewaardeerd. Schiesser producten zijn producten voor het leven en vergezellen mensen van jong tot oud. Zo staat het merk Schiesser synoniem voor elk kledingstuk dat letterlijk het dichtst bij de mensen staat.

Schiesser heeft een veelbelovende toekomst. Daarbij is moderniteit en een vooruitziende blik van het bedrijf geen doel op zichzelf, maar het resultaat van onze volgroeide kracht en deskundigheid.

Schiesser: het merk van deze eeuw

Schiesser is een merk van deze eeuw. Met een uitstekende pasvorm en een zeer uitgerbeide collectie maakt Schiesser het verschil. Echte kwaliteit en uitstekende pasvorm. Schiesser biedt een ruime collectie ondergoed voor heren met T-shirts, hemden, boxershorts en heren slips. Kies uit de meest populiare series van Schiesser: 95/5, Selected! Premium, Micro, Retro Rib en Soft Elastic.

schiesser voor heren online

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van Schiesser koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemden en onderkleding.

De beste Schiesser kleding eenvoudig online kopen

Alle Schiesser shirts en ondermode is te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Schiesser shirts en kleding koop je je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com