Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Schiesser

Schiesser Schiesser

SCHIESSER. Natuurlijkheid. Tijdgeest. Sinds 1875. Schiesser is nog altijd één van de meest vooraanstaande producenten van ondergoed en nachtkleding. Van origine uit Duitsland ontwikkelt Schiesser hoogwaardige ondermode voor heren en dames. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 207

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 207

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schiesser

SCHIESSER. Natuurlijkheid. Tijdgeest. Sinds 1875. Schiesser is nog altijd één van de meest vooraanstaande producenten van ondergoed en nachtkleding. Van origine uit Duitsland ontwikkelt Schiesser hoogwaardige ondermode voor heren en dames.

Schiesser: opgericht in 1875
Schiesser is opgericht in 1875 door de Zwitser, Jacques Schiesser. Sinds 1875 is Schiesser nog altijd één van de meest vooraanstaande producenten van ondergoed en nachtkleding. Als allereerste pionier in de ondermode stond Schiesser aan de wieg van de uitvinding van het tricot. Dit vormt nog steeds de basis voor ondergoed en onderkleding. Kwaliteit speelt een centrale rol bij Schiesser. Dit komt op veel vlakken tot uiting; in het product zelf, in hoogwaardige materialen, in een voortreffelijke afwerking en vanzelfsprekend ook in de pasvorm.

Schiesser

Schiesser: een merk van deze tijd
Schiesser is een modieus merk. En is sinds de oprichting trouw gebleven aan de standaarden van kwaliteit. Daarnaast zijn toekomstgerichte waarden toegevoegd. Producten van Schiesser hebben een onmiskenbare kwaliteit die de tijdgeest uitdragen en ongedwongenheid en welbehagen communiceren. Natuurlijke materialen en ontwerpen vormen de essentiële boodschap van de verfijnde collecties van Schiesser. U vindt hier een groot aanbod van Schiesser kleding.

Het bedrijf Schiesser
Al meer dan 135 jaar stellen klanten hun vertrouwen in het merk Schiesser.
Schiesser is een succesverhaal, dat zich doorheen alle maatschappelijke veranderingen en economische uitdagingen, baseert op tijdloze waarden zoals kwaliteit en natuurlijkheid als ook op innovatiekracht en flexibiliteit.

SCHIESSER. Natuurlijkheid. Tijdgeest. Sinds 1875.

De boodschap is ongecompliceerd, duidelijk en direct. Vorm en inhoud van de nieuwe Schiesser vormen een harmonische eenheid.
Van oudsher marktleider in Duitsland

Schiesser uit Duitsland

Schiesser is van oudsher marktleider in Duitsland als het aankomt op ondermode. De uitstekende kwaliteit wordt wereldwijd door jong en oud gewaardeerd. Schiesser producten zijn producten voor het leven en vergezellen mensen van jong tot oud. Zo staat het merk Schiesser synoniem voor elk kledingstuk dat letterlijk het dichtst bij de mensen staat.

Schiesser heeft een veelbelovende toekomst. Daarbij is moderniteit en een vooruitziende blik van het bedrijf geen doel op zichzelf, maar het resultaat van onze volgroeide kracht en deskundigheid.

Schiesser: het merk deze eeuw
Schiesser is een merk van deze eeuw. Met een uitstekende pasvorm en een zeer uitgerbeide collectie maakt Schiesser het verschil. Echte kwaliteit en uitstekende pasvorm. Schiesser biedt een ruime collectie ondergoed voor heren met T-shirts, hemden, boxershorts en heren slips. Kies uit de meest populiare series van Schiesser: 95/5, Selected! Premium, Micro, Retro Rib en Soft Elastic.

Schiesser ondergoed en T-shirts

Schiesser: Persoonlijke service voor mannen met stijl
De kleding van Schiesser koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemden en onderkleding.

De beste Schiesser kleding eenvoudig online kopen
Alle Schiesser shirts en ondermode is te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Schiesser shirts en kleding koop je je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Schiesser® Ondermode Heren • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Schiesser is online te vinden op overhemden.com in: Schiesser in Amsterdam, Schiesser in Rotterdam, Schiesser in Den Haag, Schiesser in Utrecht, Schiesser in Eindhoven, Schiesser in Tilburg, Schiesser in Groningen, Schiesser in Almere, Schiesser in Breda, Schiesser in Nijmegen, Schiesser in Apeldoorn, Schiesser in Haarlem, Schiesser in Enschede, Schiesser in Arnhem, Schiesser in Amersfoort, Schiesser in Zaanstad, Schiesser in Den Bosch, Schiesser in Haarlemmermeer, Schiesser in Zwolle, Schiesser in Zoetermeer, Schiesser in Leiden, Schiesser in Maastricht, Schiesser in Dordrecht, Schiesser in Ede, Schiesser in Alphen aan den Rijn, Schiesser in Leeuwarden, Schiesser in Alkmaar, Schiesser in Emmen, Schiesser in Westland, Schiesser in Delft, Schiesser in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com