Boordmaat 35 Overhemden

Boordmaat 35 Overhemden Boordmaat 35 Overhemden

Boordmaat 35 overhemden van alle merken vindt u op deze pagina. Boordmaat 35 staat ook wel gelijk de maat extra small. Oftwel XS. Een overhemd met boordmaat 35 zegt iets over de verhoudingen van het hele overhemd. Op deze pagina vindt u een complete collectie overhemden in boordmaat 35. 13,75 inch hoort bij nekmaat 35 centimeter. Zo vindt u altijd het ideale shirt in "boordmaat 35 overhemd" Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Boordmaat 35 Overhemden

Boordmaat 35 overhemden van alle merken vindt u op deze pagina. Boordmaat 35 staat ook wel gelijk de maat extra small. Oftwel XS. Een overhemd met boordmaat 35 zegt iets over de verhoudingen van het hele overhemd. Op deze pagina vindt u een complete collectie overhemden in boordmaat 35. 13,75 inch hoort bij nekmaat 35 centimeter. Zo vindt u altijd het ideale shirt in "boordmaat 35 overhemd"

Alle soorten: boordmaat 35

De overhemden in boordmaat 35 komen in alle soorten en kleuren. Op deze pagina vindt u van 30 verschllende merken overhemden in maat 35. Boordmaat zeven-en-dertig staat ook wel gelijk aan maat Extra Small, ook wel aangegeven als maat XS of size XS. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 35 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Overhemden met boordmaat 35

Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 35, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 35 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 35 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Maat Extra Small overhemden of maat XS

Maat Extra Small of maat XS shirts komen overeen met maat 35. Normaliter past dit goed bij mannen met een zeer smal postuur, of bij zeer kleinere mannen. Dit is de kleinste overhedmaat die beschikbaar is. Vaak zijn deze overhemden dan al sterk getailleerd. Zodat elke man het perfecte overhemd vindt. Wij helpen u graag met persoonlijk advies om de juiste maat te bepalen.

Wat is de boordmaat?

De boordmaat is letterlijk vertaald de omvang van de binnenkant van het overhemdboord. In de praktijk wordt de omvang van de nek bedoeld met de boordmaat. Bij boordmaat 35 meet je dus letterlijk 35 centimeter. In de praktijk kan ook 35 of 36 centimeter gemeten worden voor boordmaat 35.

De boordmaat bepaalt het overhemd

Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 35.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 35 nodig?

De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Alle overhemden met boordmaat 35

Op deze pagina vindt u alle overhemden met boordmaat 35. Overhemden met een heerlijke pasvorm met de juiste boordmaat .Altijd een goed passend overhemd voor u als kleinere man. Deze overhemden zijn de kleinste beschikbare overhemden.

Post your comment

Overhemden.com