Boordmaat 36 Overhemden

Boordmaat 36 Overhemden Boordmaat 36 Overhemden

Boordmaat 36 overhemden vindt u op deze pagina. De boordmaat 36 overhemden zijn ook wel voor de kleinere of zeer slanke mannen.Boordmaat 36 staat ook wel gelijk de maat extra small. Oftwel XS. Een overhemd met boordmaat 36 zegt iets over de verhoudingen van het hele overhemd. In het geval van boordmaat 36 is het hele overhemd minder groot. Op deze pagina vindt u een complete collectie overhemden in boordmaat 36. 14 inch hoort bij nekmaat 36 centimeter. Zo vindt u altijd het ideale shirt in "boordmaat 36 overhemd" Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 147

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 147

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boordmaat 36 Overhemden

Boordmaat 36 overhemden vindt u op deze pagina. De boordmaat 36 overhemden zijn ook wel voor de kleinere of zeer slanke mannen.Boordmaat 36 staat ook wel gelijk de maat extra small. Oftwel XS. Een overhemd met boordmaat 36 zegt iets over de verhoudingen van het hele overhemd. In het geval van boordmaat 36 is het hele overhemd minder groot. Op deze pagina vindt u een complete collectie overhemden in boordmaat 36. 14 inch hoort bij nekmaat 36 centimeter. Zo vindt u altijd het ideale shirt in "boordmaat 36 overhemd"

De meeste overhemden in boordmaat 36

De overhemden in boordmaat 36 komen in alle soorten en kleuren. Op deze pagina vindt u van 30 verschllende merken overhemden in maat 36. Boordmaat zeven-en-dertig staat ook wel gelijk aan maat Extra Small, ook wel aangegeven als maat XS of size XS. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 36 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Shirts met boordmaat 36

Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 36, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 36 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 36 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Maat Extra Small overhemden of maat XS

Maat Extra Small of maat XS shirts komen overeen met maat 36. Normaliter past dit goed bij mannen met een zeer smal postuur, of bij zeer kleinere mannen. Dit is de kleinste overhedmaat die beschikbaar is. Vaak zijn deze overhemden dan al sterk getailleerd. Zodat elke man het perfecte overhemd vindt. Wij helpen u graag met persoonlijk advies om de juiste maat te bepalen.

Hoe meet ik de boordmaat?

De boordmaat is letterlijk vertaald de omvang van de binnenkant van het overhemdboord. In de praktijk wordt de omvang van de nek bedoeld met de boordmaat. Bij boordmaat 36 meet je dus letterlijk 36 centimeter. In de praktijk kan ook 36 of 36 centimeter gemeten worden voor boordmaat 36.

De boordmaat bepaalt het overhemd

Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 36.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 36 nodig?

De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Alle overhemden met boordmaat 36

Op deze pagina vindt u alle overhemden met boordmaat 36. Overhemden met een heerlijke pasvorm met de juiste boordmaat .Altijd een goed passend overhemd voor u als kleinere man. Deze overhemden zijn de kleinste beschikbare overhemden.

Post your comment

Overhemden.com