Boordmaat 41

Boordmaat 41 Boordmaat 41

Boordmaat 41 overhemden: het complete overzicht boordmaat 41. Boordmaat 41 overhemden zijn er in alle soorten en pasvormen. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Zo is boordmaat 41 een gangbare maat voor overhemden. Nekmaat 41 staat ook wel gelijk aan maat Large of maat L . Een overhemd met boordmaat 41 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Vindt op deze pagina het perfecte "boordmaat 41 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 41. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 1579

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 1579

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boordmaat 41

Boordmaat 41 overhemden: het complete overzicht boordmaat 41. Boordmaat 41 overhemden zijn er in alle soorten en pasvormen. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Zo is boordmaat 41 een gangbare maat voor overhemden. Nekmaat 41 staat ook wel gelijk aan maat Large of maat L . Een overhemd met boordmaat 41 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Vindt op deze pagina het perfecte "boordmaat 41 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 41.

Boordmaat 41 overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn met boordmaat 41. Je koopt overhemden met boordmaat 41 eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 41 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Overhemden met boordmaat 41
Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 41, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 41 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 41 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Boordmaat 41 overhemden gemakkelijk online bestellen en kopen

De boordmaat bepaalt het overhemd
Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 41.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 41 nodig?
De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

maat 41 overhemd

Hoe meet ik de boordmaat?
Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en als het goed is staat hier dan in "boordmaat 41".

Boordmaat 41 Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com