Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Boordmaat 43

Boordmaat 43 Boordmaat 43

Boordmaat 43 overhemden op één pagina. Kies uit duizenden overhemden in boordmaat 43. Boordmaat 43 staat ook gelijk aan maat XL of Extra Large. Zo vindt u altijd het perfecte shirt in "boordmaat 43". Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 43 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. De shirts met nekmaat 43 zijn verkrijgbaar in alle soorten, kleuren en pasvormen. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Boordmaat 43

Boordmaat 43 overhemden op één pagina. Kies uit duizenden overhemden in boordmaat 43. Boordmaat 43 staat ook gelijk aan maat XL of Extra Large. Zo vindt u altijd het perfecte shirt in "boordmaat 43". Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 43 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. De shirts met nekmaat 43 zijn verkrijgbaar in alle soorten, kleuren en pasvormen.

Boordmaat 43 overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn met boordmaat 43. Je koopt overhemden met boordmaat 43 eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 43 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Overhemden met boordmaat 43
Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 43, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 43 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 43 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Boordmaat 43 overhemden gemakkelijk online bestellen en kopen

De boordmaat bepaalt het overhemd
Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 43.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 43 nodig?
De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Maat 43 overhemd

Hoe meet ik de boordmaat?
Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en als het goed is staat hier dan in "boordmaat 43".

Boordmaat 43 Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Boordmaat 43 is online te vinden op overhemden.com in: Boordmaat 43 in Amsterdam, Boordmaat 43 in Rotterdam, Boordmaat 43 in Den Haag, Boordmaat 43 in Utrecht, Boordmaat 43 in Eindhoven, Boordmaat 43 in Tilburg, Boordmaat 43 in Groningen, Boordmaat 43 in Almere, Boordmaat 43 in Breda, Boordmaat 43 in Nijmegen, Boordmaat 43 in Apeldoorn, Boordmaat 43 in Haarlem, Boordmaat 43 in Enschede, Boordmaat 43 in Arnhem, Boordmaat 43 in Amersfoort, Boordmaat 43 in Zaanstad, Boordmaat 43 in Den Bosch, Boordmaat 43 in Haarlemmermeer, Boordmaat 43 in Zwolle, Boordmaat 43 in Zoetermeer, Boordmaat 43 in Leiden, Boordmaat 43 in Maastricht, Boordmaat 43 in Dordrecht, Boordmaat 43 in Ede, Boordmaat 43 in Alphen aan den Rijn, Boordmaat 43 in Leeuwarden, Boordmaat 43 in Alkmaar, Boordmaat 43 in Emmen, Boordmaat 43 in Westland, Boordmaat 43 in Delft, Boordmaat 43 in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com