Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Boordmaat 45

Boordmaat 45 Boordmaat 45

Boordmaat 45 overhemden: duizenden shirts op één pagina. Op deze pagina vindt u een complete collectie boordmaat 45. Deze overhemden komen in alle pasvormen, kleuren en soorten. Zo vindt u altijd het perfecte "boordmaat 45 overhemd". Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 45 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. De nekmaat 45 wordt ook wel omschreven als XXL, 2XL of Extra Extra Large. Bekijk hier alle overhemden. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 965

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 965

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boordmaat 45

Boordmaat 45 overhemden: duizenden shirts op één pagina. Op deze pagina vindt u een complete collectie boordmaat 45. Deze overhemden komen in alle pasvormen, kleuren en soorten. Zo vindt u altijd het perfecte "boordmaat 45 overhemd". Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 45 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. De nekmaat 45 wordt ook wel omschreven als XXL, 2XL of Extra Extra Large. Bekijk hier alle overhemden.

Boordmaat 45 overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn met boordmaat 45. Je koopt overhemden met boordmaat 45 eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 45 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Overhemden met boordmaat 45
Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 45, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 45 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 45 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Boordmaat 45 overhemden gemakkelijk online bestellen en kopen

De boordmaat bepaalt het overhemd
Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 45.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 45 nodig?
De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Maat 45 overhemd

Hoe meet ik de boordmaat?
Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en als het goed is staat hier dan in "boordmaat 45".

Boordmaat 45 Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Boordmaat 45 is online te vinden op overhemden.com in: Boordmaat 45 in Amsterdam, Boordmaat 45 in Rotterdam, Boordmaat 45 in Den Haag, Boordmaat 45 in Utrecht, Boordmaat 45 in Eindhoven, Boordmaat 45 in Tilburg, Boordmaat 45 in Groningen, Boordmaat 45 in Almere, Boordmaat 45 in Breda, Boordmaat 45 in Nijmegen, Boordmaat 45 in Apeldoorn, Boordmaat 45 in Haarlem, Boordmaat 45 in Enschede, Boordmaat 45 in Arnhem, Boordmaat 45 in Amersfoort, Boordmaat 45 in Zaanstad, Boordmaat 45 in Den Bosch, Boordmaat 45 in Haarlemmermeer, Boordmaat 45 in Zwolle, Boordmaat 45 in Zoetermeer, Boordmaat 45 in Leiden, Boordmaat 45 in Maastricht, Boordmaat 45 in Dordrecht, Boordmaat 45 in Ede, Boordmaat 45 in Alphen aan den Rijn, Boordmaat 45 in Leeuwarden, Boordmaat 45 in Alkmaar, Boordmaat 45 in Emmen, Boordmaat 45 in Westland, Boordmaat 45 in Delft, Boordmaat 45 in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com