Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Boordmaat 46

Boordmaat 46 Boordmaat 46

Boordmaat 46 overhemden vindt u op deze pagina. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 46 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van een "boordmaat 46 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 46. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 760

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 760

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boordmaat 46

Boordmaat 46 overhemden vindt u op deze pagina. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 46 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van een "boordmaat 46 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 46.

Boordmaat 46 overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn met boordmaat 46. Je koopt overhemden met boordmaat 46 eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 46 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Overhemden met boordmaat 46
Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 46, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 46 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 46 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Boordmaat 46 overhemden gemakkelijk online bestellen en kopen

De boordmaat bepaalt het overhemd
Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 46.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 46 nodig?
De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Maat 46 overhemd

Hoe meet ik de boordmaat?
Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en als het goed is staat hier dan in "boordmaat 46".

Boordmaat 46 Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Boordmaat 46 is online te vinden op overhemden.com in: Boordmaat 46 in Amsterdam, Boordmaat 46 in Rotterdam, Boordmaat 46 in Den Haag, Boordmaat 46 in Utrecht, Boordmaat 46 in Eindhoven, Boordmaat 46 in Tilburg, Boordmaat 46 in Groningen, Boordmaat 46 in Almere, Boordmaat 46 in Breda, Boordmaat 46 in Nijmegen, Boordmaat 46 in Apeldoorn, Boordmaat 46 in Haarlem, Boordmaat 46 in Enschede, Boordmaat 46 in Arnhem, Boordmaat 46 in Amersfoort, Boordmaat 46 in Zaanstad, Boordmaat 46 in Den Bosch, Boordmaat 46 in Haarlemmermeer, Boordmaat 46 in Zwolle, Boordmaat 46 in Zoetermeer, Boordmaat 46 in Leiden, Boordmaat 46 in Maastricht, Boordmaat 46 in Dordrecht, Boordmaat 46 in Ede, Boordmaat 46 in Alphen aan den Rijn, Boordmaat 46 in Leeuwarden, Boordmaat 46 in Alkmaar, Boordmaat 46 in Emmen, Boordmaat 46 in Westland, Boordmaat 46 in Delft, Boordmaat 46 in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com