Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Boordmaat 47

Boordmaat 47 Boordmaat 47

Boordmaat 47 overhemden vindt u op deze pagina. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 47 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van een "boordmaat 47 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 47. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 365

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 365

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boordmaat 47

Boordmaat 47 overhemden vindt u op deze pagina. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 47 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van een "boordmaat 47 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 47.

Boordmaat 47 overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn met boordmaat 47. Je koopt overhemden met boordmaat 47 eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 47 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Overhemden met boordmaat 47
Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 47, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 47 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 47 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Boordmaat 47 overhemden gemakkelijk online bestellen en kopen

De boordmaat bepaalt het overhemd
Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 47.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 47 nodig?
De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Maat 47 overhemd

Hoe meet ik de boordmaat?
Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en als het goed is staat hier dan in "boordmaat 47".

Boordmaat 47 Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Boordmaat 47 is online te vinden op overhemden.com in: Boordmaat 47 in Amsterdam, Boordmaat 47 in Rotterdam, Boordmaat 47 in Den Haag, Boordmaat 47 in Utrecht, Boordmaat 47 in Eindhoven, Boordmaat 47 in Tilburg, Boordmaat 47 in Groningen, Boordmaat 47 in Almere, Boordmaat 47 in Breda, Boordmaat 47 in Nijmegen, Boordmaat 47 in Apeldoorn, Boordmaat 47 in Haarlem, Boordmaat 47 in Enschede, Boordmaat 47 in Arnhem, Boordmaat 47 in Amersfoort, Boordmaat 47 in Zaanstad, Boordmaat 47 in Den Bosch, Boordmaat 47 in Haarlemmermeer, Boordmaat 47 in Zwolle, Boordmaat 47 in Zoetermeer, Boordmaat 47 in Leiden, Boordmaat 47 in Maastricht, Boordmaat 47 in Dordrecht, Boordmaat 47 in Ede, Boordmaat 47 in Alphen aan den Rijn, Boordmaat 47 in Leeuwarden, Boordmaat 47 in Alkmaar, Boordmaat 47 in Emmen, Boordmaat 47 in Westland, Boordmaat 47 in Delft, Boordmaat 47 in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com