Boordmaat 48 Overhemden

Boordmaat 48 Overhemden Boordmaat 48 Overhemden

Boordmaat 48 overhemden vindt u op deze pagina. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 48 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van een "boordmaat 48 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 48. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 424

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 424

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boordmaat 48 Overhemden

Boordmaat 48 overhemden vindt u op deze pagina. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 48 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van een "boordmaat 48 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 48.

Boordmaat 48 overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen

Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn met boordmaat 48. Je koopt overhemden met boordmaat 48 eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 48 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Overhemden met boordmaat 48

Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 48, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 48 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 48 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Boordmaat 48 overhemden gemakkelijk online bestellen en kopen

De boordmaat bepaalt het overhemd

Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 48.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 48 nodig?

De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Maat 48 overhemd

Hoe meet ik de boordmaat?

Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en als het goed is staat hier dan in "boordmaat 48".

Post your comment

Overhemden.com