Overhemden boordmaat 49

Boordmaat 49 Boordmaat 49

Boordmaat 49 overhemden vindt u op deze pagina. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 49 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van een "boordmaat 49 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 49. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 87

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 87

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Overhemden boordmaat 49

Boordmaat 49 overhemden vindt u op deze pagina. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 49 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van een "boordmaat 49 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in boordmaat 49.

Boordmaat 49 overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn met boordmaat 49. Je koopt overhemden met boordmaat 49 eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 49 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Overhemden met boordmaat 49
Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 49, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 49 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 49 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Boordmaat 49 overhemden gemakkelijk online bestellen en kopen

De boordmaat bepaalt het overhemd
Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 49.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 49 nodig?
De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Maat 49 overhemd

Hoe meet ik de boordmaat?
Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en als het goed is staat hier dan in "boordmaat 49".

Boordmaat 49 Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Boordmaat 49 is online te vinden op overhemden.com in: Boordmaat 49 in Amsterdam, Boordmaat 49 in Rotterdam, Boordmaat 49 in Den Haag, Boordmaat 49 in Utrecht, Boordmaat 49 in Eindhoven, Boordmaat 49 in Tilburg, Boordmaat 49 in Groningen, Boordmaat 49 in Almere, Boordmaat 49 in Breda, Boordmaat 49 in Nijmegen, Boordmaat 49 in Apeldoorn, Boordmaat 49 in Haarlem, Boordmaat 49 in Enschede, Boordmaat 49 in Arnhem, Boordmaat 49 in Amersfoort, Boordmaat 49 in Zaanstad, Boordmaat 49 in Den Bosch, Boordmaat 49 in Haarlemmermeer, Boordmaat 49 in Zwolle, Boordmaat 49 in Zoetermeer, Boordmaat 49 in Leiden, Boordmaat 49 in Maastricht, Boordmaat 49 in Dordrecht, Boordmaat 49 in Ede, Boordmaat 49 in Alphen aan den Rijn, Boordmaat 49 in Leeuwarden, Boordmaat 49 in Alkmaar, Boordmaat 49 in Emmen, Boordmaat 49 in Westland, Boordmaat 49 in Delft, Boordmaat 49 in Venlo
Post your comment

Overhemden.com