Effen Overhemden

Effen Overhemden Effen Overhemden

Effen overhemden, of te wel uni gekleurde overhemden. Op deze pagina vindt u alle effen shirts van de beste merken. Effen in alle verschillende kleuren. Kleuren zoals effen wit, blauw, rood, zwart, navy en groen. Een effen overhemd is geschikt voor casual en zakelijke gelegenheden. Vind het beste effen overhemd online voor uzelf. Bekijk hier direct alle effen shirts. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 1521

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 1521

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Effen Overhemden

Effen overhemden, of te wel uni gekleurde overhemden. Op deze pagina vindt u alle effen shirts van de beste merken. Effen in alle verschillende kleuren. Kleuren zoals effen wit, blauw, rood, zwart, navy en groen. Een effen overhemd is geschikt voor casual en zakelijke gelegenheden. Vind het beste effen overhemd online voor uzelf. Bekijk hier direct alle effen shirts.

Effen overhemd voor heren

Het effen overhemd voor heren is een echte klassieker. Naast het ruitje of streepje, is een effen overhemd geschikt voor iedere casual en zakelijke gelegenheid. Tijdloos en altijd in de mode. Effen overhemden komen in alle maten en soorten, en ieder merk heeft wel fijne effen overhemden. De uni gekleurde shirts zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Wit en blauw zijn populair. Maar kleuren als roze, zwart en navy zijn ook veelvoorkomend. Populaire merken zijn Circle of Gentlemen, van Laack, Emanuel Berg, Profuomo, Seidensticker en Olymp.

Het effen overhemd voor heren is een echte klassieker.

Uni kleuren

Uni is een andere benaming voor effen. Een uni kleur geeft ook wel aan dat een hemd uit één kleur bestaat. De populairste effen kleur is wit. Wit effen overhemden zijn veel voorkomend. Een tweede populaire is blauw effen. De blauwe uni kleuren shirts zijn erg populair om zowel zakelijk als casual te dragen. Boven een spijkerbroek of onder een mooi kostuum. Zwart effen is ook erg populair. Liefhebbers van zwart kunnen bij veel merken de mooiste effen shirst shoppen.

effen shirts voor heren

Manier van kleuren: Yarn dyed of Piece dyed

Twee verschillende manier bestaan om effen shirts te kleuren. Yarn dyed en piece dyed. Yarn betekent letterlijk: per draad. Piece betekent letterlijk: per doek. De per draad gekleurde shirts worden draad voor draad gekleurd, en daarna geweven tot een specifieke weving. Bij de piece dyed wordt er eerst geweven en wordt daarna het gehele doek gekleurd. Zo ontstaan mooie uni kleuren.

Effen overhemden wevingen

Verschillende wevingen worden gebruikt om effen overhemden te produceren. Een populaire is poplin. Poplin is een wat dunnere en openere weving. Hierdoor is deze zeer geschikt voor effen shirts. Een wat vollere weving is de twill weving. In de twill weving zit een lichte diagonale lijn en geeft een wat luxer effect. Zowel twill als poplin zijn erg populair voor effen overhemden. Minder gebruikt, maar ook erg mooi zijn de effen oxford shirts. Dit is een wat grover weeftype.

Wat is effen of uni?

Effen wordt veelal als bijvoegelijk naamwoord gebruikt. Het betekent ook wel vlak of glad. Een vlakke of gladde overhemd. Een andere benaming is het zonder kleurschakering of kleurschakeling. Dit betekent dat er maar één kleur in het shirt gebruikt wordt. Daarnaast is een veelgebruikte uitdraging: het ver-effenen van iets. Veelal gebruikt in het vereffenen van schulden of het goedmaken van een relatie. Letterlijk het gladmaken van iets. Effen wordt ook vaak in één adem genoemd met neutraliteit.

Verschillende pasvormen met effendessin

Een effendessin is verkrijgbaar in meerdere pasvormen. Van sterk getailleerd tot niet getailleerd. Dit wordt ook wel slim fit, modern fit en regular fit genoemd. Zo is er voor iedere man een passend overhemd te verkrijgen. En twijfels over de pasvorm? Vraag dan één van onze shirtadviseurs voor persoonlijk maat advies. Zo vind je altijd een geschikt shirt met streepdessin.

een uni gekleurd overhemd

Alle merken overhemden met effen en uni kleuren

Verschillende merken verkopen effen. In iedere collectie zijn de mooiste hemden hiervan terug te vinden. Merken als Eton, Circle of Gentlemen, van Laack, Thomas Maine en Profuomo. Maar ook merken als Seidensticker, Olymp, R2, Giordano en Jacques Britt. De meeste merken hebben een uitgebreide collectie van effen shirts in alle kleuren. Zo vindt u altijd van uw favoriete merk een mooi effen overhemd.

Effen overhemd online kopen

Een effen overhemd online kopen doet u eenvoudig bij Overhemden.com. Persoonlijke service staat voorop. Vraag één van onze shirtadviseurs welk type effen-overhemd het meest geschikt is voor uzelf. Zo vinden we in iedere prijsklasse een geschikt hemd.

Post your comment

Overhemden.com