Paarze overhemden

Paarze overhemden Paarze overhemden

Paarse overhemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een overhemd is erg persoonlijk. Op deze pagina vindt u alle hemden met als hoofdkleur paars. Een paars overhemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "paarse overhemden". Alleen de beste paarse shirts van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u altijd het perfecte overhemd vinden. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Paarze overhemden

Paarse overhemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een overhemd is erg persoonlijk. Op deze pagina vindt u alle hemden met als hoofdkleur paars. Een paars overhemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "paarse overhemden". Alleen de beste paarse shirts van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u altijd het perfecte overhemd vinden.

Paars overhemd: Een luxe en intelligente kleur

Paars wordt gezien als een luxe kleur en werd vroeger veel gedragen in combinatie met goud door mensen van adel. Tegenwoordig is een paars overhemd nog steeds stijlvol en luxueus. Een paars overhemd past bij zowel formele als informele omstandigheden en geeft toch een soort gevoel van klasse. Paars is mooi te combineren met simpele kleuren als blauw, wit en zwart.

Paarse overhemden online

Paars is een kleur die gezien wordt als een kleur met passie, inspiratie en originaliteit. Tegenwoordig kun je ook paarse overhemden kopen online. Iedereen heeft wel iets paars in zijn of haar kast hangen, maar heb jij al een paars overhemd? Paars is een extraspectrale kleur. Dit betekent dat het ligt tussen violet en magenta, wat kleuren zijn die ontstaan door het mengen met zoveel andere kleuren.

Paars kleuren en namen

Vroeger in de tijd van de Romeinen was het dragen van paarse kledij alleen weggelegd voor de hogere standen. De kleur werd toen nog gewonnen uit een lak die daardoor bijna helemaal uitgestorven is. Paars wordt ook gebruikt voor het vasten tijdens Pasen (ook wel boete doen). Tegenwoordig wordt paars gebruikt voor begrafenissen. In de tegenwoordige tijd worden paars en roze ook wel geassocieerd met vrouwelijkheid. In de Nederlandse politiek heeft paars een speciale betekenis gekregen. Het vormt namelijk het kabinet bestaande uit de VVD (blauwe kleur) en de PvdA (rode kleur).

Zakelijke overhemden en kleur

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij de keuze van je kleding. In sommige gevallen kan de keuze van de kleur zelfs heel belangrijk zijn. Wanneer je gaat solliciteren kan de keuze van de kleur van je overhemd de eerste, belangrijke indruk bepalen. Ten eerste wil je dat je kleding past bij je functie of de gelegenheid. Het is niet altijd nodig om een pak te dragen, want een overhemd met een nette broek straalt ook een mate van professionaliteit uit. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een overhemd tijdens zakelijk gelegenheden. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren overhemden en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Paars voor hem en haar

Paars wordt veel gedragen bij informele gelegenheden. Denk aan vrijetijdskleding, maar ook voor sollicitaties bij bijvoorbeeld een online marketing bureau wordt paars tegenwoordig gedragen. Paars is een opzichtige kleur die jouw casual look af maakt. Paarse overhemden zijn uitstekend te matchen met een bijpassend pochet of een vlinderdas. Hierdoor creeer je een trendy look die eruit springt.

Paars: creatief en stijlvol

Paarse Overhemden kopen online

Paarse overhemden voor hem en haar koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Kies uit alle paarse overhemden op het internet. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd met een bijpassende kleur.

Post your comment

Overhemden.com