Zwart

Zwart Zwart

Zwarte overhemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een overhemd is erg persoonlijk. Op deze pagina vind je alle hemden met als hoofdkleur zwart (ook wel black of noir). Een zwart overhemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Kies uit ontwikkelde zwarte overhemden met korte mouwen of lange mouwen. "zwarte overhemden" geven een volle en zeker uitstraling. Alleen de beste zwarte shirts van de hoogste kwaliteit. Kies het perfecte zwarte overhemd. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zwart

Zwarte overhemden van de beste merken voor heren. De keuze voor de kleur van een overhemd is erg persoonlijk. Op deze pagina vind je alle hemden met als hoofdkleur zwart (ook wel black of noir). Een zwart overhemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Kies uit ontwikkelde zwarte overhemden met korte mouwen of lange mouwen. "zwarte overhemden" geven een volle en zeker uitstraling. Alleen de beste zwarte shirts van de hoogste kwaliteit. Kies het perfecte zwarte overhemd.

Zwarte overhemden: voor de échte liefhebber

Zwart overhemd: Een creatieve en autoritaire kleur
Het zwarte overhemd is geschikt voor vele siuaties. Het wordt gedragen op formele gelegenheden en doet het vaak goed op sollicitaties. De kleur straalt creativiteit en autoriteit uit en dat is in dergelijke situaties wat je wilt uitstralen. Verder is zwart een elegante en stijlvolle kleur. Een zwart overhemd is goed te combineren met andere donkere kleuren als donkerblauw of antraciet. Maar door zwart te combineren met rood, wit of roze, kun je opvallend en uniek voor de dag komen. Kortom, met een zwart overhemd heb je een goed basis en kun je vele kanten op, zowel in de formele als de informele setting.

Zwarte overhemden en zwarte shirts voor heren

Zakelijke en casual overhemden
Het is goed om te weten welke indruk je soms achterlaat en soms kan het best belangrijk zijn. BIj een eerste ontmoeting of het solliciteren is het zelfs de allerleesrte indruk die je achterlaat. Over het algemeen zijn effen tinten zoals donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een overhemd tijdens zakelijk gelegenheden. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren overhemden en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling. Zwarte overhemden winnen steeds meer terrein en zijn in tijden van "minder dassen" en "minder pakken" steeds vaker relevant.

Zwarte overhemden met korte mouw
Net zoals witte en blauwe overhemden worden zwarte overhemden met korte mouw vaak gebruikt in de bediening of op het terras. In de horeca zijn zwarte blouses met een korte mouw populair en fijn om te dragen. Een zwart overhemd met een korte mouw is hiermee vaak de standaard op het terras, in de bediening of achter de bar. Zwarte overhemden kunnen namelijk wel tegen een vlekje en gaan daardoor langer mee.

Een zwart overhemd is een echte aanvulling op de garderobe van de moderne en modebewuste man

De echte zwarte hemden drager
Een heer met een volle kledingkast met voornamelijk witte en blauwe overhemden. Tegenwoordig mag een mooi zwart satijnen of zwart twill overhemd niet meer ontbreken. Soms zijn het zwarte shirts of zwarte blouses met een iets meer casual uitstraling. Overhemden met een zwarte effen uitstraling - eventueel met een lichte glimmer - kunnen zelfverzekerd en daardoor aantrekkelijk overkomen. Rood is ook de kleur van de andere zijde (het hiernamaals).

Associates van de kleur zwart
Zwart komt voor in vele varianten. Iedereen kent wel de namen en termen, zoals (zwarte) piet, zwarte markt, het beroemde zwarte jurkje, zwarte en wit (snoep) - maar denk ook aan zwart de kleur van de dood of "zwarte cijfers" schrijven. Zwart heeft een aanwezig en krachtige connotatie en maakt het daarmee ook een erg unieke en vooral eigen kleur. De kleur zwart heeft in allerlei talen ook mooie namen zoals "black", "noir" en "negro". Tenslotte worde kleur wellicht het vaakste genoemd als in "zwart of donker als de nacht".

Zwart: een volle en aanwezige kleur

De zwart kleur in RAL
RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er is in tegenstelling tot de populaire kleuren maar één zwart kleur en dat is de code RAL 9005 (gitzwart, jet black, deep black). Er bestaan geen zwarttinten - dit worden dan namelijk grijstinten genoemd.

RAL 9005 is zwart

Persoonlijke service voor mannen die houden van overhemden
De beste zwarte overhemden koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een zwart overhemd.

De beste zwarte overhemden eenvoudig online kopen
Alle overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste overhemden koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Ook in een zwarte uitvoering.

Zwarte Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com