Effen Poloshirts

Effen Poloshirts Effen Poloshirts

Effen poloshirts, ook wel uni gekleurde poloshirts genoemd. Hier vind je alle effen shirts van de beste merken! Effen in alle verschillende kleuren. Kleuren zoals effen wit, blauw, rood, zwart, navy en groen. Je kan een effen poloshirt zowel casual als zakelijk dragen. Vind het perfecte effen poloshirt voor jezelf online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 211

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 211

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Effen Poloshirts

Effen poloshirts, ook wel uni gekleurde poloshirts genoemd. Hier vind je alle effen shirts van de beste merken! Effen in alle verschillende kleuren. Kleuren zoals effen wit, blauw, rood, zwart, navy en groen. Je kan een effen poloshirt zowel casual als zakelijk dragen. Vind het perfecte effen poloshirt voor jezelf online.

Effen poloshirt voor heren

Het effen poloshirt voor heren is een echte klassieker. Naast het ruitje of streepje, is een effen poloshirt geschikt voor iedere casual en zakelijke gelegenheid. Tijdloos en altijd in de mode. Effen poloshirts komen in alle maten en soorten, en ieder merk heeft wel fijne effen poloshirts. De uni gekleurde shirts zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Wit en blauw zijn populair. Maar kleuren als roze, zwart en navy zijn ook veelvoorkomend. Populaire polo merken zijn onder andere Profuomo, HV Society en Camel Active.

Het effen poloshirt voor heren is een echte klassieker.

Wat is effen/uni?

Uni is een andere benaming voor effen. Een uni kleur geeft ook wel aan dat een hemd uit één kleur bestaat. De populairste effen kleur is wit. Wit effen poloshirts zijn veel voorkomend. Een tweede populaire is blauw. De blauwe uni kleuren shirts zijn erg populair om zowel zakelijk als casual te dragen. Boven een spijkerbroek of onder een mooi overhemd. Zwart effen is ook erg populair. Liefhebbers van zwart kunnen bij veel merken de mooiste effen shirts shoppen.

Manier van kleuren: yarn dyed of piece dyed

Er zijn twee verschillende manieren om stoffen te kleuren. Yarn dyed en piece dyed. Yarn betekent letterlijk: per draad. Piece betekent letterlijk: per doek. De per draad gekleurde shirts worden draad voor draad gekleurd, en daarna geweven tot een specifieke weving. Bij de piece dyed wordt er eerst geweven en wordt daarna het gehele doek gekleurd. Zo ontstaan mooie uni kleuren. Een effen shirt is dus eigenlijk altijd piece dyed stof.

Effen poloshirt online kopen? Kijk hier!

Wat betekent effen?

Effen wordt veelal als bijvoeglijk naamwoord gebruikt. Het betekent ook wel vlak of glad. Een vlakke of gladde poloshirt. Een andere benaming is het zonder kleurschakering of kleurschakeling. Dit betekent dat er maar één kleur in het shirt gebruikt wordt. Daarnaast is een veelgebruikte uitdraging: het ver-effenen van iets. Veelal gebruikt in het vereffenen van schulden of het goedmaken van een relatie. Letterlijk het gladmaken van iets. Effen wordt ook vaak in één adem genoemd met neutraliteit.

Verschillende pasvormen met effen dessin?

Een effendessin is verkrijgbaar in twee pasvormen. Van getailleerd tot niet getailleerd. Dit wordt ook wel slim fit en regular fit genoemd. Zo is er voor iedere man een passend poloshirt te verkrijgen. Twijfels over de pasvorm? Vraag dan één van onze shirtadviseurs voor persoonlijk maat advies. Zo vind je altijd een geschikt effen poloshirt.

Alle soorten poloshirt met effen of uni kleuren

Verschillende merken verkopen effen. In iedere collectie zijn de mooiste shirts hiervan terug te vinden. Merken als Profuomo, HV Society en Camel Active. De meeste merken hebben een uitgebreide collectie van effen shirts in alle kleuren. Zo vind je altijd van je favoriete merk een mooi effen poloshirt.

Effen poloshirt online kopen

Een effen poloshirt online kopen doe je eenvoudig bij overhemden.com. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Vraag één van onze shirtadviseurs welk type effen-poloshirt het meest geschikt is voor jou. Zo vinden we in iedere prijsklasse een geschikt hemd.

Post your comment

Overhemden.com