Oranje Poloshirts

Oranje Poloshirts Oranje Poloshirts

Bekijk hier alle oranje poloshirts. Oranje polo's zijn met talloze andere kledingstukken te combineren en zullen altijd goed staan. Daarnaast is een oranje polo erg geschikt bij oranje evenementen, zoals: Koningsdag of een wedstrijd van het Nederlands elftal. Ook is de oranje polo ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het strand in je oranje poloshirt of tijdens het sporten! Kies de beste oranje poloshirts en oranje polo's van de hoogste kwaliteit. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Oranje Poloshirts

Bekijk hier alle oranje poloshirts. Oranje polo's zijn met talloze andere kledingstukken te combineren en zullen altijd goed staan. Daarnaast is een oranje polo erg geschikt bij oranje evenementen, zoals: Koningsdag of een wedstrijd van het Nederlands elftal. Ook is de oranje polo ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het strand in je oranje poloshirt of tijdens het sporten! Kies de beste oranje poloshirts en oranje polo's van de hoogste kwaliteit.

Een oranje poloshirt: ideaal voor Koningsdag of andere oranje evenementen

Een energieke, creatieve kleur

Elke man heeft wel een oranje poloshirt in zijn kast liggen. Oranje is een energieke, creatieve kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Oranje geeft vaak een schone frisse uitstraling. Met een oranje poloshirt zit je nooit fout. Oranje is voor een poloshirt een super populaire kleur!

Een oranje poloshirt met ondershirt?

Vaak zie je dat mensen T-shirts dragen onder een poloshirt. Een poloshirt is echter bedoeld om zonder T-shirt te dragen. Soms een ondershirt als het wat kouder is kan nog wel. Maar een oranje poloshirt in de zomer is een stuk fijner zonder T-shirt.

Is oranje een kleur?

Oranje is een kleur die zich in het spectrum tussen rood en geel bevindt. De kleur kan dan ook door menging van geel en rood verkregen worden. Kleuren hebben vaak meerdere betekenissen. Oranje wordt met de volgende kenmerken geassocieerd:

  • Oranje is de kleur van plezier. Mensen associëren oranje met optimisme, plezier en humor.
  • De kleur oranje geeft openheid
  • Oranje staat voor vriendschap en sociale vaardigheden
  • Oranje is de kleur van de sinaasappel

oranje sinaasappels worden geassocieerd met heren poloshirts

Welke bedrijven gebruiken de kleur?

De volgende bedrijven gebruiken oranje in hun logo: KNVB, Blokker, PostNL, VVD, ING, Rabobank en de Koninklijke Landmacht/Luchtmacht/Marechaussee/Marine

Oranje en RAL kleuren

Oranje heeft de RAL 2004 code met de naam zuiver oranje. Oranje heeft 13 verschillende oranjetinten

In andere talen is deze RAL-kleur bekend onder de volgende namen:

  • Engels: Pure orange
  • Duits: Reinorange
  • Frans: Orangé pur
  • Italiaans: Arancio puro
  • Spaans: Naranja puro

Persoonlijke service voor mannen

De beste oranje poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je oranje poloshirt.

koningsdag poloshirts voor heren online

De beste oranje poloshirts eenvoudig online kopen

Alle poloshirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie poloshirts voor heren. De mooiste poloshirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Ook in een oranje of blanke uitvoering.

Post your comment

Overhemden.com