Witte poloshirts

Wit Wit

Bekijk hier alle witte poloshirts. Witte polo's zijn met talloze andere kledingstukken te combineren en zullen altijd goed staan. Ook is de witte polo ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het strand in je witte poloshirt of tijdens het sporten! Kies alleen de beste witte poloshirts en witte polo's van de hoogste kwaliteit. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Witte poloshirts

Bekijk hier alle witte poloshirts. Witte polo's zijn met talloze andere kledingstukken te combineren en zullen altijd goed staan. Ook is de witte polo ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar het strand in je witte poloshirt of tijdens het sporten! Kies alleen de beste witte poloshirts en witte polo's van de hoogste kwaliteit.

Een wit poloshirt is de perfecte start van iedere dag

Wit is een neutrale, mooie kleur

Elke man heeft wel een wit poloshirt in zijn kast liggen. Wit is een mooie, neutrale kleur en is te combineren met elk ander kledingstuk. Wit geeft vaak een schone frisse uitstraling. Met een wit poloshirt zit je nooit fout. Wit is voor een poloshirt een super populaire kleur!

Witte zakelijke poloshirts

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij een sollicitatie! In sommige gevallen kan dit echt doorslaggevend zijn. Wanneer je gaat solliciteren trekken de meeste heren een overhemd aan. Tegenwoordig is dat bij de meeste bedrijven niet meer nodig en kan je ook een mooi wit poloshirt aantrekken. Let op! kijk eerst even naar het bedrijf waarbij je gaat solliciteren.

Bij een advocatenkantoor is het vaak nog wel een pre om netjes in een overhemd aan te komen. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een poloshirt tijdens zakelijk gelegenheden. Een "wit poloshirt" is bij uitstek goed geschikt voor zakelijke gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren poloshirts en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Een wit poloshirt met ondershirt?

Vaak zie je dat mensen T-shirts dragen onder een poloshirt. Een poloshirt is echter bedoeld om zonder T-shirt te dragen. Soms een ondershirt als het wat kouder is kan nog wel. Maar een wit poloshirt in de zomer is een stuk fijner zonder T-shirt.

Is wit een kleur?

Kleuren hebben veel te maken met licht. Licht is wit (en dus geen kleur). Zwart is het gebrek aan licht (en dus geen kleur). Wit is eigenlijk alle kleuren bij elkaar en bij zwart ontbreken juist alle kleuren. Volgens het grote dromenboek staat de kleur wit voor: kil, rust en koud. Het verbergt ook vurige verlangens die de dromer diep heeft weggestopt. Zo voegt een wit poloshirt naast stabiliteit ook wat mysterie toe. De witkleur komt ook voor in de RAL systematiek (verf). Hier is RAL 9001 een crème kleur en RAL 9010 helder wit.

Wit en RAL kleuren

Persoonlijke service voor mannen

De beste witte poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je witte poloshirt.

De beste witte poloshirts eenvoudig online kopen

Alle poloshirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie poloshirts voor heren. De mooiste poloshirts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Ook in een witte of blanke uitvoering.

Witte Poloshirts• Persoonlijke Service • Overhemden.com

Wit is online te vinden op overhemden.com in: Wit in Amsterdam, Wit in Rotterdam, Wit in Den Haag, Wit in Utrecht, Wit in Eindhoven, Wit in Tilburg, Wit in Groningen, Wit in Almere, Wit in Breda, Wit in Nijmegen, Wit in Apeldoorn, Wit in Haarlem, Wit in Enschede, Wit in Arnhem, Wit in Amersfoort, Wit in Zaanstad, Wit in Den Bosch, Wit in Haarlemmermeer, Wit in Zwolle, Wit in Zoetermeer, Wit in Leiden, Wit in Maastricht, Wit in Dordrecht, Wit in Ede, Wit in Alphen aan den Rijn, Wit in Leeuwarden, Wit in Alkmaar, Wit in Emmen, Wit in Westland, Wit in Delft, Wit in Venlo
Post your comment

Overhemden.com