Maat 3XL Poloshirts

Maat 3XL Poloshirts Maat 3XL Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat 3XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat 3XL is de internationale afkorting van "3x extra large". Poloshirts met maat 3XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat 3XL (3x Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat 3XL. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 100

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 100

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Maat 3XL Poloshirts

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat 3XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat 3XL is de internationale afkorting van "3x extra large". Poloshirts met maat 3XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat 3XL (3x Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat 3XL.

Poloshirts 3XL: heerlijk voor de zomer

Wanneer het in Nederland lekker weer wordt, blijven de warme overhemden in de kast hangen en komen de poloshirts tevoorschijn. Een poloshirt is een uitstekende vervanger voor het overhemd. Poloshirts zijn cool en luchtig. Daarnaast zijn de meeste poloshirts van een jersey of pique weving. Dit voelt erg lekker en comfortabel aan op de huid. Heerlijk. Bij de Polo's is het wel van belang om de goede maat te kiezen. Een poloshirt moet goed op het lichaam zitten. Niet te wijd, maar zeker ook niet te strak.

Poloshirts in maat 3XL kopen? Kijk hier!

Hoe groot is maat 3XL?

De afmetingen van maat 3XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 3XL. Zo zal in Amerika de maat 3XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat 3XL, is maat 3XL (3x extra large).
 • In inches is maat 3XL ongeveer 46 a 48 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat 3XL is maat 56 - 58
 • De borstomvang van mannen die maat 3XL hebben zit tussen de 131 en 142 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat 3XL hebben zit tussen de 115 en 128 cm.

Hoe wordt een poloshirt gedragen?

De reden voor het dragen van een poloshirt kan verschillend zijn. Je kan een 3XL poloshirt lekker casual in de zomer dragen op het strand, het terras of een gezellige barbecue. Daarnaast zie je vaak dat er ook gesport wordt in een poloshirt. Bijvoorbeeld in de polosport of hockey. Hier zit dan ook meer stretch in dan bij een normaal poloshirt.

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 3XL shirts

De beste maat 3XL poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts met maat 3XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe poloshirt.

Alle poloshirts maat 3XL eenvoudig online

Alle poloshirts met maat 3XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast poloshirts een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 3XL poloshirt koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com