Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Maat XL

Maat XL Maat XL

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat XL is de internationale afkorting van "extra large". Poloshirts met maat XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat XL (Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat XL. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 123

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 123

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Maat XL

Hier vind je alle poloshirts beschikbaar in maat XL! Er is speciaal voor jou een selectie gemaakt van de beste merken die deze maat aanbieden. Maat XL is de internationale afkorting van "extra large". Poloshirts met maat XL worden gedragen door heren. Op deze pagina vind je de complete collectie poloshirts in maat XL (Extra Large). Zo vind je altijd het ideale poloshirt in maat XL.

Poloshirts XL: heerlijk voor de zomer

Wanneer het in Nederland lekker weer wordt, blijven de warme overhemden in de kast hangen en komen de poloshirts tevoorschijn. Een poloshirt is een uitstekende vervanger voor het overhemd. Poloshirts zijn cool en luchtig. Daarnaast zijn de meeste poloshirts van een jersey of pique weving. Dit voelt erg lekker en comfortabel aan op de huid. Heerlijk. Bij de Polo's is het wel van belang om de goede maat te kiezen. Een poloshirt moet goed op het lichaam zitten. Niet te wijd, maar zeker ook niet te strak.

Poloshirts in maat XL vind je hier!

Hoe groot is maat XL?

De afmetingen van maat XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als XL. Zo zal in Amerika de maat XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat XL, is maat XL (extra large).
 • In inches is maat XL ongeveer 38 a 40 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat XL is maat 48 - 50
 • De borstomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 107 en 118 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 91 en 102 cm.

Hoe wordt een poloshirt gedragen?

De reden voor het dragen van een poloshirt kan verschillend zijn. Je kan een XL poloshirt lekker casual in de zomer dragen op het strand, het terras of een gezellige barbecue. Daarnaast zie je vaak dat er ook gesport wordt in een poloshirt. Bijvoorbeeld in de polosport of hockey. Hier zit dan ook meer stretch in dan bij een normaal poloshirt.

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat XL shirts

De beste maat XL poloshirts koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts met maat XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe poloshirt.

Alle poloshirts maat XL eenvoudig online

Alle poloshirts met maat XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast poloshirts een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat XL poloshirt koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Maat XL poloshirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Maat XL is online te vinden op overhemden.com in: Maat XL in Amsterdam, Maat XL in Rotterdam, Maat XL in Den Haag, Maat XL in Utrecht, Maat XL in Eindhoven, Maat XL in Tilburg, Maat XL in Groningen, Maat XL in Almere, Maat XL in Breda, Maat XL in Nijmegen, Maat XL in Apeldoorn, Maat XL in Haarlem, Maat XL in Enschede, Maat XL in Arnhem, Maat XL in Amersfoort, Maat XL in Zaanstad, Maat XL in Den Bosch, Maat XL in Haarlemmermeer, Maat XL in Zwolle, Maat XL in Zoetermeer, Maat XL in Leiden, Maat XL in Maastricht, Maat XL in Dordrecht, Maat XL in Ede, Maat XL in Alphen aan den Rijn, Maat XL in Leeuwarden, Maat XL in Alkmaar, Maat XL in Emmen, Maat XL in Westland, Maat XL in Delft, Maat XL in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com