Slim Fit poloshirts

Slim Fit Slim Fit

Slim fit poloshirts speciaal voor mannen die van een getailleerde polo houden. Op deze pagina zijn alle getailleerde (slim fit) poloshirts te vinden van de mooiste merken. Wanneer je een poloshirt aanhebt, wil je dat het shirt lekker op het lichaam zit. Poloshirts met een slim fit pasvorm zijn geschikt voor elke gelegenheid. Als het warm is, is een poloshirt zeer geschikt als alternatief voor het overhemd. Poloshirts zijn casual, maar ook zakelijk. Alleen de beste slim fit polo's zijn goed genoeg. Kies uit alle slim fit polo's voor een fantastische uitstraling. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Slim Fit poloshirts

Slim fit poloshirts speciaal voor mannen die van een getailleerde polo houden. Op deze pagina zijn alle getailleerde (slim fit) poloshirts te vinden van de mooiste merken. Wanneer je een poloshirt aanhebt, wil je dat het shirt lekker op het lichaam zit. Poloshirts met een slim fit pasvorm zijn geschikt voor elke gelegenheid. Als het warm is, is een poloshirt zeer geschikt als alternatief voor het overhemd. Poloshirts zijn casual, maar ook zakelijk. Alleen de beste slim fit polo's zijn goed genoeg. Kies uit alle slim fit polo's voor een fantastische uitstraling.

Slim fit poloshirts: heerlijk voor in de zomer

Bekijk alle soorten poloshirts voor heren: 

  • Slim fit: geschikt voor (bijna) alle mannen.
  • Regular fit: geschikt voor mannen die wat groter zijn.

Slim fit poloshirts

Alle poloshirts op onze website zijn fantastisch. Poloshirts van hoge kwaliteit en de beste merken. Een echt "slim fit poloshirt" zit altijd lekker en behoudt de kwaliteit. Alle poloshirts staan garant voor kwaliteit. De slim fit poloshirts zijn persoonlijk geselecteerd voor jou zodat wij weten dat de shirts goed zitten.
Poloshirts met een slim fit pasvorm ogen lekker slank. Met een mooie slim fit polo onderscheid jij je van je collega. Een slim fit poloshirt houdt in dat de polo een slanke, iets strakkere pasvorm heeft. Het shirt vormt zich lekker om het lichaam.

poloshirts met een slim fit pasvorm voor heren online koop ze nu

Hoe onderscheidt de polo zich?

getailleerde (slim fit) poloshirts zijn rond de taille iets ingenomen (in het Engels het dit slim fit; slim=slank of dun en fit=pasvorm), waardoor jouw figuur beter in het shirt uitkomt. Een slim fit polo is casual maar toch zakelijk.

Een slim fit polo uitkiezen

Maak gebruik van de filters op de website. Zo kun je filteren op talloze kenmerken, waaronder: de maat van de polo, het merk polo, de fit van het poloshirt, de kleuren van het poloshirt, etc. Als je jouw maat weet, maar niet zeker weet welke fit je nodig hebt, vraag heet dan aan een van onze polospecialisten. Zij helpen je graag aan het juist poloshirt met een fijne pasvorm.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Poloshirts met een slim fit uitvoering koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe slim fit poloshirt.

Slim fit poloshirts online kopen

Alle slim fit polo's zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste slim fit poloshirts en andere kleding koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

slim fit poloshirts voor heren online

Slim Fit Poloshirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Slim Fit is online te vinden op overhemden.com in: Slim Fit in Amsterdam, Slim Fit in Rotterdam, Slim Fit in Den Haag, Slim Fit in Utrecht, Slim Fit in Eindhoven, Slim Fit in Tilburg, Slim Fit in Groningen, Slim Fit in Almere, Slim Fit in Breda, Slim Fit in Nijmegen, Slim Fit in Apeldoorn, Slim Fit in Haarlem, Slim Fit in Enschede, Slim Fit in Arnhem, Slim Fit in Amersfoort, Slim Fit in Zaanstad, Slim Fit in Den Bosch, Slim Fit in Haarlemmermeer, Slim Fit in Zwolle, Slim Fit in Zoetermeer, Slim Fit in Leiden, Slim Fit in Maastricht, Slim Fit in Dordrecht, Slim Fit in Ede, Slim Fit in Alphen aan den Rijn, Slim Fit in Leeuwarden, Slim Fit in Alkmaar, Slim Fit in Emmen, Slim Fit in Westland, Slim Fit in Delft, Slim Fit in Venlo
Post your comment

Overhemden.com