Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Kies het dessin

Kies het dessin Kies het dessin

T-shirts met een dessin of patroon. Tegenwoordig zijn T-shirts te vinden in allerlei soorten dessins. Van effen naar de gekste patronen en afbeeldingen. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een T-shirt van. Denk maar eens aan de T-shirt drukkerijen waar je alleen een foto hoeft mee te nemen en ze maken er ter plekke een T-shirt van. Hier vind je alle T-shirts met een dessin, van effen tot streep of ruit. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 560

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 560

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kies het dessin

T-shirts met een dessin of patroon. Tegenwoordig zijn T-shirts te vinden in allerlei soorten dessins. Van effen naar de gekste patronen en afbeeldingen. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een T-shirt van. Denk maar eens aan de T-shirt drukkerijen waar je alleen een foto hoeft mee te nemen en ze maken er ter plekke een T-shirt van. Hier vind je alle T-shirts met een dessin, van effen tot streep of ruit.

T-shirts met dessin: lekker voor casual gebruik of onder een overhemd!

Wat is een dessin

Een dessin is niets anders dan een print of patroon dat op een T-shirt gedrukt wordt. Nu zijn ondershirts vaak enkel effen om te voorkomen dat je onder je overhemd rare strepen of afbeeldingen kan zien. Als je je T-shirt casual draagt kan er wel een print of patroon op zitten, lekker voor in de zomer.

Bamboe T-shirt? Kijk eens online!

Ontwerpen dessins

T-shirts met een dessin. Oftewel T-shirts met patronen. Er bestaan ontzettend veel dessins voor op een T-shirt. Denk aan ruiten, strepen, effen of met een afbeeldingen. De klassieke ondershirts zijn vaak effen, zodat je het patroon niet door je overhemd heen kan zien. De meest voorkomende shirts in de herenmode zijn ook de effen shirts. Effen kan bijvoorbeeld zijn wit, blauw, grijs, zwart of rood. De effen shirts doen het altijd goed boven een spijkerbroek of chino. Andere veel voorkomende dessins zijn het ruitje of streepje. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verschillende dessins.

T-shirts met opdruk heren

Ook een veel voorkomend iets is het T-shirt met opdruk. Vooral in Amerika is dit zeer populair. De gekste afbeeldingen worden op T-shirts gedrukt en casual gedragen. Kijk bijvoorbeeld maar naar mensen die een dagje naar het strand gaan en een casual T-shirt met print dragen. Deze draag je echter niet onder je overhemd als ondershirt. Zo kan je de foto er te makkelijk doorheen zien.

T-shirts in allerlei effen kleuren online

Dessin T-shirts online

Op deze pagina vindt u alle shirts met een ontwerp of werkje. Koop eenvoudig dessin T-shirts online bij Overhemden.com. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze shirt adviseurs. Zo vindt u altijd het perfecte T-shirt.

Alle Dessin T-shirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Kies het dessin is online te vinden op overhemden.com in: Kies het dessin in Amsterdam, Kies het dessin in Rotterdam, Kies het dessin in Den Haag, Kies het dessin in Utrecht, Kies het dessin in Eindhoven, Kies het dessin in Tilburg, Kies het dessin in Groningen, Kies het dessin in Almere, Kies het dessin in Breda, Kies het dessin in Nijmegen, Kies het dessin in Apeldoorn, Kies het dessin in Haarlem, Kies het dessin in Enschede, Kies het dessin in Arnhem, Kies het dessin in Amersfoort, Kies het dessin in Zaanstad, Kies het dessin in Den Bosch, Kies het dessin in Haarlemmermeer, Kies het dessin in Zwolle, Kies het dessin in Zoetermeer, Kies het dessin in Leiden, Kies het dessin in Maastricht, Kies het dessin in Dordrecht, Kies het dessin in Ede, Kies het dessin in Alphen aan den Rijn, Kies het dessin in Leeuwarden, Kies het dessin in Alkmaar, Kies het dessin in Emmen, Kies het dessin in Westland, Kies het dessin in Delft, Kies het dessin in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com