Fleece Truien

Fleece Truien Fleece Truien

Een fijne fleece trui is onmisbaar in elke kledingkast. Zeker voor in de koude winter maanden is een fleece trui een genot voor elk lichaam. Fleece truien hebben een dubbele functie. Fleeces zijn ten eerste de best isolerende truien. Ten tweede kun je een fleece combineren met een waterdichte jas. Wanneer je dit doet, kun je elke temperatuur aan. Op deze manier krijgt jouw bovenlichaam het nooit koud. Daarnaast zijn alle fleece truien zeer modebewust en zijn ze bij uitstek geschikt voor een casual uiterlijk. Hedendaags wordt er niet meer raar opgekeken als je met een fleece trui of vest naar kantoor komt. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Fleece Truien

Een fijne fleece trui is onmisbaar in elke kledingkast. Zeker voor in de koude winter maanden is een fleece trui een genot voor elk lichaam. Fleece truien hebben een dubbele functie. Fleeces zijn ten eerste de best isolerende truien. Ten tweede kun je een fleece combineren met een waterdichte jas. Wanneer je dit doet, kun je elke temperatuur aan. Op deze manier krijgt jouw bovenlichaam het nooit koud. Daarnaast zijn alle fleece truien zeer modebewust en zijn ze bij uitstek geschikt voor een casual uiterlijk. Hedendaags wordt er niet meer raar opgekeken als je met een fleece trui of vest naar kantoor komt.

Wat is een fleece trui?

Fleece is populair als materiaal voor vesten en truien. Fleece is een geruwde en gebreide stof. Fleece betekent in het Engels ‘vacht’. Dit wijst op het vachtachtige uiterlijk dat een fleece trui kan hebben. Fleece wordt ook wel "polar fleece", "velo wool", "vega wool" of "polar wool" genoemd. Fleece is een synthetische stof (polyester) die sterk isoleert. Je ziet fleece truien veel op wintersport. Omdat je met een fleece trui veel bewegingsvrijheid hebt. Daarnaast zie je fleecetruien ook veel op de Nederlandse stranden. Een fleece trui of vest houdt zoals eerder genoemd de warmte goed vast, maar is niet te dik. Wel zo lekker als je een sport aan het beoefenen bent. Ook ademt fleece goed waardoor je niet snel gaat zweten.

Fleece: ademend en winddicht

Is fleece winddicht?

Fleece truien en vesten zijn warm, maar niet altijd winddicht. Sommige fleece truien en vesten zijn niet winddicht, andere wel. De fleece truien die winddicht zijn worden van een ademend maar winddicht membraan gemaakt. Een membraan is hetzelfde materiaal waar boxen van zijn gemaakt. Het membraan is dan het zwarte stuk tussen de speaker en het omhulsel. Het membraan wordt tussen de twee lagen fleece verlijmd. Je kan dit herkennen als de fleece trui een kaartje heeft met de naam ‘windstopper’ erop. Dit betekent dat de fleece trui of vest winddicht is.

fleece truien en vesten voor heren online

Hebben fleece truien een rits?

Fleece truien zijn er in verschillende varianten. Een rits op een fleece trui is bedoeld om je lichaamstemperatuur te reguleren: hieronder een kort lijstje:

  • Feece truien met rits: een fleece trui met rits is fantastisch. Op deze manier kan je optimaal genieten van je fleece trui en kan je gemakkelijk je lichaamstemperatuur aanpassen. Wanneer je het warm hebt, rits je de fleece trui open en als je het koud hebt, rits je de fleece dicht.
  • Fleece truien met een halve rits: een fleece trui met een halve rits kun je half openen. Op deze manier kan je lichaam toch nog enigszins afkoelen.
  • Fleece trui zonder rits: een fleece trui zonder rits is erg geschikt voor de koudere gebieden. Een fleece trui zonder rits houdt de temperatuur goed vast en zorgt ervoor dat je lichaam dezelfde lichaamstemperatuur behoudt.

fleece truien koop je bij de truien en overhemden specialist van nederland

Fleece truien voor heren online

In Nederland is het niet vaak heel koud, maar wel winderig. Als jij dan op het strand loopt wil je het niet koud krijgen. Daarom is de collectie nu uitgebreid met fantastische fleece truien en vesten waar jij jezelf in kan verliezen, zodat je het nooit meer koud hebt. Kies voor winddichte fleeces of voor een fleece met rits. Wij onderscheiden ons door alleen fleece truien en vesten van hoge kwaliteit aan te bieden op het internet. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je fleece.

Alle fleece truien en vesten eenvoudig online

Alle fleece vesten en truien zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast fleeces hebben wij een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste fleecetruien koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com