Kleur Truien

Kleur Truien Kleur Truien

Op deze pagina vind je alle kleuren truien van top merken! De kleur die je kiest is sterk afhankelijk van het beeld dat erbij hoort. De gelegenheid voor het dragen van de trui is ook bepalend. Zwart neigt bijvoorbeeld naar een serieuzere look, terwijl blauw staat voor rust en openheid. Als je de goede kleur wilt voor zowel casual als zakelijk ben je hier aan het juiste adres. Belangrijk is het kiezen van kleuren die niet opvallen als ze op de huid liggen. Alle kleuren truien online. Lees meer...

Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kleur Truien

Op deze pagina vind je alle kleuren truien van top merken! De kleur die je kiest is sterk afhankelijk van het beeld dat erbij hoort. De gelegenheid voor het dragen van de trui is ook bepalend. Zwart neigt bijvoorbeeld naar een serieuzere look, terwijl blauw staat voor rust en openheid. Als je de goede kleur wilt voor zowel casual als zakelijk ben je hier aan het juiste adres. Belangrijk is het kiezen van kleuren die niet opvallen als ze op de huid liggen. Alle kleuren truien online.

Kleuren: kies de kleur die bij jou past!

Casual en kleur

Als je gaat voor de casual look kan eigenlijk bijna alles wel tegenwoordig. Wees creatief en verzin de leukste combinaties. Draag bijvoorbeeld een leuke gekleurde trui voor in de zomer of tijdens het sporten. Alle kleuren kunnen tegenwoordig wel casual gedragen worden.

Kies de kleur nu online!

Zakelijke truien en de kleur van de trui

Het is belangrijk om te weten welke indruk je achterlaat bij de keuze van de kleur van de trui. De kleurkeuze kan in sommige gevallen juist heel belangrijk zijn. Als je gaat solliciteren bij een bedrijf dat semi casual is, kan de keuze van de kleur van de trui de eerste indruk bepalen. De kleding moet passen bij de gelegenheid. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een outfit tijdens je sollicitatie of zakelijke gelegenheden. Tegenwoordig maakt het steeds minder uit. Probeer daarom het bedrijf van tevoren in te schatten en pas hier je outfit op aan.

Wat voor seizoen is het?

Kleuren, kleuren zijn tegenwoordig erg belangrijk. Elke ochtend bedenk je wat bij elkaar past om het vervolgens aan te trekken. Je kan kleuren goed met elkaar matchen. Zo kom je verzorgd over en zien je vrienden dat je een goede smaak hebt qua kleding. Daarnaast heeft het weer ook invloed op de kleuren die je draagt. In de herfst/winter kies je meestal voor wat donkere kleding dan in de lente/zomer. Wanner het warm is, kies je meestal voor lichte, vrolijke kleuren i.p.v. donkere kleuren. Donkere kleding is namelijk een stuk warmer dan lichte kleding. Dit komt omdat donkere kleuren licht absorberen en lichte kleuren reflecteren. Doordat donkere kleiding licht absorbeert, voelt dit warmer aan. Bekijk voordat je kleding aantrekt wat voor weer het wordt.

Persoonlijke service voor stijlvolle mannen

Truien met alle verschillende soorten kleuren online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden en hebben een ruime keuze in de verschillende soorten kleuren waarmee truien zijn gemaakt. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je trui.

Truien met de meest voorkomende kleuren eenvoudig online kopen

Alle verschillende soorten kleuren truien zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste grijze, blauwe, rode, zwarte en witte truien koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Bekijk de volgende Kleur Truien pagina's online

Post your comment

Overhemden.com