Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Maat 2XL

Maat 2XL Maat 2XL

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat 2XL! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat 2XL is de internationale afkorting van "2x extra large". 2XL truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maar 2XL. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Maat 2XL

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat 2XL! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat 2XL is de internationale afkorting van "2x extra large". 2XL truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maar 2XL. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd.

Truien 2XL: heerlijk voor kouder weer of over een overhemd

Maten, de juiste maat is erg belangrijk. Wanneer jij kleding koopt, wil je natuurlijk dat het kledingstuk de juiste maat heeft. Als de maat te groot is, valt het kledingstuk veel te groot op het lichaam. Een te strakke maat wil je ook niet, want dan trek je het niet meer aan. Bedenk dus van te voren wat voor kledingstuk je wilt kopen en kijk in het kledingstuk wat de maat is. Daarnaast moet je ook opletten welke pasvorm het kledingstuk heeft. Een kledingstuk met maat 2XL en een regular fit pasvorm gaat veel wijder zetten, dan een kledingstruk met maat 2XL en een slim fit pasvorm. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact op met één van onze kledingspecialisten. Wij helpen je graag aan de juiste maat.

2XL truien online kopen? Kijk hier!

Hoe groot is maat 2XL?

De afmetingen van maat 2XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 2XL. Zo zal in Amerika de maat 2XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale aanduiding voor maat 2XL, is maat 2XL (2x extra large).
  • In inches is maat 2XL ongeveer 42 a 44 inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat 2XL is maat 52 - 54
  • De borstomvang van mannen die maat 2XL hebben zit tussen de 119 en 130 cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat 2XL hebben zit tussen de 103 en 114 cm.

Hoe wordt een trui gedragen?

De reden voor het dragen van een trui kan verschillend zijn. Je kan een 2XL trui lekker casual in de winter dragen. Denk daarnaast eens aan de dikke wollen truien die fijn zijn voor bij de openhaard tijdens kerst. Er zijn allerlei manieren om een trui te dragen!

2XL trui online? Kijk hier!

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 2XL truien

De beste maat 2XL truien koop je online bij de webshop voor truien in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen truien met maat 2XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe trui.

Alle truien maat 2XL eenvoudig online

Alle truien met maat 2XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast truien een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 2XL trui koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Maat 2XL truien • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Maat 2XL is online te vinden op overhemden.com in: Maat 2XL in Amsterdam, Maat 2XL in Rotterdam, Maat 2XL in Den Haag, Maat 2XL in Utrecht, Maat 2XL in Eindhoven, Maat 2XL in Tilburg, Maat 2XL in Groningen, Maat 2XL in Almere, Maat 2XL in Breda, Maat 2XL in Nijmegen, Maat 2XL in Apeldoorn, Maat 2XL in Haarlem, Maat 2XL in Enschede, Maat 2XL in Arnhem, Maat 2XL in Amersfoort, Maat 2XL in Zaanstad, Maat 2XL in Den Bosch, Maat 2XL in Haarlemmermeer, Maat 2XL in Zwolle, Maat 2XL in Zoetermeer, Maat 2XL in Leiden, Maat 2XL in Maastricht, Maat 2XL in Dordrecht, Maat 2XL in Ede, Maat 2XL in Alphen aan den Rijn, Maat 2XL in Leeuwarden, Maat 2XL in Alkmaar, Maat 2XL in Emmen, Maat 2XL in Westland, Maat 2XL in Delft, Maat 2XL in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com