Maat 4XL Truien

Maat 4XL Truien Maat 4XL Truien

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat 4XL! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat 4XL is de internationale afkorting van "4x extra large". 4XL truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maat 4XL. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Maat 4XL Truien

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat 4XL! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat 4XL is de internationale afkorting van "4x extra large". 4XL truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maat 4XL. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd.

Truien 4XL: heerlijk voor kouder weer of over een overhemd

Maten, de juiste maat is erg belangrijk. Wanneer jij kleding koopt, wil je natuurlijk dat het kledingstuk de juiste maat heeft. Als de maat te groot is, valt het kledingstuk veel te groot op het lichaam. Een te strakke maat wil je ook niet, want dan trek je het niet meer aan. Bedenk dus van te voren wat voor kledingstuk je wilt kopen en kijk in het kledingstuk wat de maat is. Daarnaast moet je ook opletten welke pasvorm het kledingstuk heeft. Een kledingstuk met maat 4XL en een regular fit pasvorm gaat veel wijder zetten, dan een kledingstuk met maat 4XL en een slim fit pasvorm. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact op met één van onze kledingspecialisten. Wij helpen je graag aan de juiste maat.

Truien in maat 4XL!

Hoe groot is maat 4XL?

De afmetingen van maat 4XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 4XL. Zo zal in Amerika de maat 4XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale aanduiding voor maat 4XL, is maat 4XL (4x extra large).
  • In inches is maat 4XL ongeveer 46 a 48 inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat 4XL is maat 56 - 58
  • De borstomvang van mannen die maat 4XL hebben zit tussen de 141 en 142 cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat 4XL hebben zit tussen de 115 en 128 cm.

Hoe wordt een trui gedragen?

De reden voor het dragen van een trui kan verschillend zijn. Je kan een 4XL trui lekker casual in de winter dragen. Denk daarnaast eens aan de dikke wollen truien die fijn zijn voor bij de openhaard tijdens kerst. Er zijn allerlei manieren om een trui te dragen!

4XL truien kopen? Kijk online!

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat 4XL truien

De beste maat 4XL truien koop je online bij de webshop voor truien in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen truien met maat 4XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe trui.

Alle truien maat 4XL eenvoudig online

Alle truien met maat 4XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast truien een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat 4XL trui koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com