Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Maat XL

Maat XL Maat XL

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat XL! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat XL is de internationale afkorting van "extra large". XL truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maar XL. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 69

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 69

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Maat XL

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat XL! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat XL is de internationale afkorting van "extra large". XL truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maar XL. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd.

Truien XL: heerlijk voor kouder weer of over een overhemd

Maten, de juiste maat is erg belangrijk. Wanneer jij kleding koopt, wil je natuurlijk dat het kledingstuk de juiste maat heeft. Als de maat te groot is, valt het kledingstuk veel te groot op het lichaam. Een te strakke maat wil je ook niet, want dan trek je het niet meer aan. Bedenk dus van te voren wat voor kledingstuk je wilt kopen en kijk in het kledingstuk wat de maat is. Daarnaast moet je ook opletten welke pasvorm het kledingstuk heeft. Een kledingstuk met maat XL en een regular fit pasvorm gaat veel wijder zetten, dan een kledingstruk met maat XL en een slim fit pasvorm. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact op met één van onze kledingspecialisten. Wij helpen je graag aan de juiste maat.

Truien in maat XL koop je online

Hoe groot is maat XL?

De afmetingen van maat XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als XL. Zo zal in Amerika de maat XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale aanduiding voor maat XL, is maat XL (extra large).
  • In inches is maat XL ongeveer 38 a 40 inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat XL is maat 48 - 50
  • De borstomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 107 en 118 cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 91 en 102 cm.

Hoe wordt een trui gedragen?

De reden voor het dragen van een trui kan verschillend zijn. Je kan een XL trui lekker casual in de winter dragen. Denk daarnaast eens aan de dikke wollen truien die fijn zijn voor bij de openhaard tijdens kerst. Er zijn allerlei manieren om een trui te dragen!

Truien in maat XL? Kijk hier!

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat XL truien

De beste maat XL truien koop je online bij de webshop voor truien in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen truien met maat XL van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe trui.

Alle truien maat XL eenvoudig online

Alle truien met maat XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast truien een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat XL trui koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Maat XL truien • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Maat XL is online te vinden op overhemden.com in: Maat XL in Amsterdam, Maat XL in Rotterdam, Maat XL in Den Haag, Maat XL in Utrecht, Maat XL in Eindhoven, Maat XL in Tilburg, Maat XL in Groningen, Maat XL in Almere, Maat XL in Breda, Maat XL in Nijmegen, Maat XL in Apeldoorn, Maat XL in Haarlem, Maat XL in Enschede, Maat XL in Arnhem, Maat XL in Amersfoort, Maat XL in Zaanstad, Maat XL in Den Bosch, Maat XL in Haarlemmermeer, Maat XL in Zwolle, Maat XL in Zoetermeer, Maat XL in Leiden, Maat XL in Maastricht, Maat XL in Dordrecht, Maat XL in Ede, Maat XL in Alphen aan den Rijn, Maat XL in Leeuwarden, Maat XL in Alkmaar, Maat XL in Emmen, Maat XL in Westland, Maat XL in Delft, Maat XL in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com