Maat XS Truien

Maat XS Truien Maat XS Truien

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat XS! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat XS is de internationale afkorting van "extra small". XS truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maat XS. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Maat XS Truien

Bekijk hier alle truien die beschikbaar zijn in maat XS! Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de grootste topmerken die deze truien aanbieden. Maat XS is de internationale afkorting van "extra small". XS truien worden gedragen door heren. Vind hier alle truien in maat XS. Zo krijg je altijd de beste merken thuis bezorgd.

Truien XS: heerlijk voor de zomer

Welke maat kies jij?

Maten, de juiste maat is erg belangrijk. Wanneer jij kleding koopt, wil je natuurlijk dat het kledingstuk de juiste maat heeft. Als de maat te groot is, valt het kledingstuk veel te groot op het lichaam. Een te strakke maat wil je ook niet, want dan trek je het niet meer aan. Bedenk dus van te voren wat voor kledingstuk je wilt kopen en kijk in het kledingstuk wat de maat is. Daarnaast moet je ook opletten welke pasvorm het kledingstuk heeft. Een kledingstuk met maat L en een regular fit pasvorm gaat veel wijder zetten, dan een kledingstuk met maat L en een slim fit pasvorm. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, neem dan contact op met één van onze kledingspecialisten. Wij helpen je graag aan de juiste maat.

Trui kopen in maat XS? Kijk online!

Hoe groot is maat XS?

De afmetingen van maat XS in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als XS. Zo zal in Amerika de maat XS groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

  • De internationale afkorting voor maat extra small is maat XS.
  • In inches is maat XS ongeveer 26 à 27 inch.
  • De Nederlandse benaming voor maat XS is maat 32 - 34.
  • De borstomvang van mannen die maat XS hebben zit tussen de 77 en 81 cm.
  • De tailleomvang van mannen die maat XS hebben zit tussen de 61 en 64 cm.

Hoe wordt een trui gedragen?

De reden voor het dragen van een trui kan verschillend zijn. Je kan een XS trui lekker casual in de winter dragen. Denk daarnaast eens aan de dikke wollen truien die fijn zijn voor bij de openhaard tijdens kerst. Er zijn allerlei manieren om een trui te dragen!

Bekijk alle XS hier!

Persoonlijke service voor mannen die houden van maat XS truien

De beste maat XS truien koop je online bij de webshop voor truien in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen truien met maat XS van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe trui.

Alle truien maat XS eenvoudig online

Alle truien met maat XS zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast truien een volledige collectie herenkleding voor mannen. De fijnste maat XS trui koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijk service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com