Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Pullovers

Pullovers Pullovers

De pullover. De pullover is een van de meest bekende truien in de herenmode. De pullover is een benaming voor een trui die ergens overheen wordt aangetrokken. Veel mannen dragen de pullover in combinatie met een overhemd. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk effen truitje over een overhemd voor als het wat kouder is. Je kan de pullover perfect combineren. Draag eens een bordeaux pullover in combinatie met een lichtblauw overhemd. Zo creeer je de perfecte outfit die ook geschikt is voor zakelijk gebruik. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 60

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 60

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pullovers

De pullover. De pullover is een van de meest bekende truien in de herenmode. De pullover is een benaming voor een trui die ergens overheen wordt aangetrokken. Veel mannen dragen de pullover in combinatie met een overhemd. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk effen truitje over een overhemd voor als het wat kouder is. Je kan de pullover perfect combineren. Draag eens een bordeaux pullover in combinatie met een lichtblauw overhemd. Zo creeer je de perfecte outfit die ook geschikt is voor zakelijk gebruik.

Pullovers: goed voor zowel zakelijk als casual gebruik

Wat is een pullover?

Een pullover is niet per se een soort trui. Het is een begrip dat is ontstaan toen de rijken truien gingen dragen. Ze bedachten toen dat een licht, dun truitje fijn is voor over een overhemd tijdens werk. Dit komt omdat de pullover vaak een V-hals heeft, waardoor je het overhemd goed kan zien. Van Dale zegt: een pullover is een trui met mouwen, over het overhemd gedragen. In Engeland wordt de pullover ook een jumper of jersey genoemd. In Duitsland noemen ze de V-hals trui een "pulli". De pullover dankt zijn naam aan de trui, die meestal over andere kleding gedragen wordt.

Pullover voor over een overhemd? Kijk eens online!

Wanneer draag je een pullover?

Zoals van Dale al zegt kan een pullover perfect met een overhemd worden gedragen. De kraag steekt er mooi bovenuit en geeft een zakelijke look aan je outfit. Onder je overhemd kan je goed een ondershirt dragen die een body fit heeft. De pullover wordt zowel zakelijk als casual gedragen! Je kan een pullover ook goed dragen als vrijetijdskleding.

De geschiedenis van de pullover

De pullover heeft een korte geschiedenis. Nadat de trui ontdekt werd bij de rijken beginnen ze na te denken over een trui die over alles heen gedragen kan worden: de pullover. Ze bedenken een dunne trui met stretch zodat die makkelijk en snel over een overhemd of T-shirt gedragen kan worden.

V-hals en pullovers

De V-hals en de pullover gaan goed samen. De pullover heeft dan ook bijna altijd een V-hals. Dit komt doordat de pullover vaak over iets heen gedragen wordt. Door de V-hals kan je het kledingstuk onder de pullover perfect zien. Denk aan een overhemd waarbij je de kraag mooi kan zien.

Op zoek naar pullovers? Kijk hier!

Pullover materialen

De pullover is in tegenstelling tot een hoodie vaker van een stretchstof gemaakt. Het is vaak een gebreide trui, die al lekker meerekt met het lichaam. Hiervoor wordt de beste kwaliteit merinowol gebruikt. Ook kan de pullover van katoen/elastaan zijn gemaakt. Zo kan de trui snel worden aangetrokken over iets heen (precies waar hij voor bedoeld is dus!)

Pullovers kopen

Pullovers koop je bij een goede heren winkel of online. Kies al snel voor een katoenen variant. De pullovers online zijn bijna altijd van katoen gemaakt. Pullovers zijn vaak ook gebreid zijn. Denk aan de dunne gebreide pullovers die veel mensen over een overhemd dragen. De meesten heren hebben vaak meerdere pullovers om zo een keuze te hebben

Heren pullovers online

Pullovers koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste pullovers en kleding koop je online met gemak en eenvoud (pullovers op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, pullover of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Heren Pullovers • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Pullovers is online te vinden op overhemden.com in: Pullovers in Amsterdam, Pullovers in Rotterdam, Pullovers in Den Haag, Pullovers in Utrecht, Pullovers in Eindhoven, Pullovers in Tilburg, Pullovers in Groningen, Pullovers in Almere, Pullovers in Breda, Pullovers in Nijmegen, Pullovers in Apeldoorn, Pullovers in Haarlem, Pullovers in Enschede, Pullovers in Arnhem, Pullovers in Amersfoort, Pullovers in Zaanstad, Pullovers in Den Bosch, Pullovers in Haarlemmermeer, Pullovers in Zwolle, Pullovers in Zoetermeer, Pullovers in Leiden, Pullovers in Maastricht, Pullovers in Dordrecht, Pullovers in Ede, Pullovers in Alphen aan den Rijn, Pullovers in Leeuwarden, Pullovers in Alkmaar, Pullovers in Emmen, Pullovers in Westland, Pullovers in Delft, Pullovers in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com