Riemen van 95cm

Riemen van 95cm Riemen van 95cm

Riemen van 95. Riemen van 95cm zijn geschikt voor de gemiddelde man. 95 cm voor een riem is een Europese maat. De internationale benaming is 37 inch. Riemen zijn een modeaccessoire en worden functioneel gebruikt. Riemen worden namelijk gebruikt om te voorkomen dat de broek afzakt. Wij bieden 95cm riemen aan van hoogwaardige kwaliteit. Kies uit alle 95cm riemen. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Riemen van 95cm

Riemen van 95. Riemen van 95cm zijn geschikt voor de gemiddelde man. 95 cm voor een riem is een Europese maat. De internationale benaming is 37 inch. Riemen zijn een modeaccessoire en worden functioneel gebruikt. Riemen worden namelijk gebruikt om te voorkomen dat de broek afzakt. Wij bieden 95cm riemen aan van hoogwaardige kwaliteit. Kies uit alle 95cm riemen.

Riem van 95cm: geschikt voor de gemiddelde man

Riemen van 95cm

Maat 95 voor de riem is de derde kleinste maat voor mannen. Mannen die kiezen voor maat 95 hebben een gemiddelde taille.

riemen-van-maat-95

Hoe meet je de juiste maat riem?

Het is belangrijk om een riem te dragen die de juiste lengte heeft. Het zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. De vuistregel om de juiste maat te bepalen is dat de riem in het derde gaatje sluit. De maat van de riem wordt bepaald door je taille maat. Met behulp van drie simpele stappen kom je erachter welke maat het best bij je past;

  • Vind een meetlint
  • Meet de omvang van je taille
  • Vergelijk je taille met de beschikbare maten
  • Kies de maat die het meest overeenkomt met je taille maat

Online winkelen op basis van je maat

Het wordt steeds makkelijker om te winkelen op basis van de maat. Een simpele Google zoekactie "maat 95 riemen" geeft al een mooi resultaat. Hierdoor krijg je gerichte resultaten en een duidelijk overzicht welke riemen het best bij je passen.

Alle maten riemen op een rijtje:

Persoonlijke service voor stijlvolle mannen

Riemen van 95cm online bij de webshop voor overhemden en riemen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door riemen van 95cm van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. We hebben een uitgebreid assortiment van maat 95 riemen. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt met een goed passende heren riem.

riemen-van-maat-95

Riemen van 95cm eenvoudig online kopen

Riemen met 95cm zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een uitgebreide collectie herenkleding voor mannen. De mooiste riemen in maat 95 koop je gemakkelijk online. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com