Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Smal

Smal Smal

Hier vind je alle smalle stropdassen. Het is de klassieker uit de jaren '50: de smalle stropdas. Vandaag de dag heeft bijna iedere man wel een smalle stropdas in zijn kast hangen (ook wel skinny tie). De smalle stropdas heeft niet een bepaalde breedte. Dit is namelijk verschillend per man. Zo kiest een dunne man vaker voor een breedte van 5 cm, terwijl een bredere man dan ook kiest voor een bredere dunne stropdas. De bredere man gaat dan ook voor een 6 cm das. Bekijk hier de volledige collectie smalle dassen! Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 90

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 90

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Smal

Hier vind je alle smalle stropdassen. Het is de klassieker uit de jaren '50: de smalle stropdas. Vandaag de dag heeft bijna iedere man wel een smalle stropdas in zijn kast hangen (ook wel skinny tie). De smalle stropdas heeft niet een bepaalde breedte. Dit is namelijk verschillend per man. Zo kiest een dunne man vaker voor een breedte van 5 cm, terwijl een bredere man dan ook kiest voor een bredere dunne stropdas. De bredere man gaat dan ook voor een 6 cm das. Bekijk hier de volledige collectie smalle dassen!

Smalle stropdas: voor iedereen verschillend!

Wat is een smalle stropdas?

Een smalle stropdas is gemaakt voor de man die een subtiele das wil dragen naar bijvoorbeeld het werk. De smalle stropdassen zijn wat dunner dan de normale stropdas zoals iedereen die kent. De afmetingen verschillen vanaf 5-7 cm. Welke breedte je neemt hangt af van je eigen breedte. Dunne mannen kiezen vaker voor een stropdas van 5 cm, omdat dit beter aansluit op het lichaam. Wat bredere mannen gaan vaker voor een 6 of 7 cm stropdas.

Smalle stropdassen vind je gemakkelijk online

De smalle stropdas in de mode

Het is zoals eerder beschreven de klassieker uit de jaren '50. Tegenwoordig heeft elke man er wel eentje in zijn kast hangen. Als de nieuwe generatie ooit terug kijkt op deze jaren worden deze jaren weer benoemd als de klassieker van de jaren '10. Smalle stropdassen kenmerken zich aan het puntige dunne uiteinde, of voor de gebreide variant de botte rechte onderkant. De ook wel slim fit stropdas is een must have voor de modebewuste man. 

Smalle stropdas combineren

Vaak wordt de smalle stropdas ook gecombineerd met een overhemd dat goed aansluit. Als je een smalle stropdas wil dragen, let er dan ook op dat je een overhemd draagt in één van de volgende fits.

  • Slim fit: getailleerd, voor de man die houdt van een lichte stroomlijn
  • Super slim fit: sterk getailleerd, voor de gespierde man, sluit nauw aan op het lichaam
  • Tailored fit: licht getailleerd

Let er dan wel op welke maten en merken je uitkiest. Geen idee welke maat je moet hebben? Vraag het dan gerust aan onze shirtadviseurs via de mail of telefoon!

Smalle stropdassen • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Smal is online te vinden op overhemden.com in: Smal in Amsterdam, Smal in Rotterdam, Smal in Den Haag, Smal in Utrecht, Smal in Eindhoven, Smal in Tilburg, Smal in Groningen, Smal in Almere, Smal in Breda, Smal in Nijmegen, Smal in Apeldoorn, Smal in Haarlem, Smal in Enschede, Smal in Arnhem, Smal in Amersfoort, Smal in Zaanstad, Smal in Den Bosch, Smal in Haarlemmermeer, Smal in Zwolle, Smal in Zoetermeer, Smal in Leiden, Smal in Maastricht, Smal in Dordrecht, Smal in Ede, Smal in Alphen aan den Rijn, Smal in Leeuwarden, Smal in Alkmaar, Smal in Emmen, Smal in Westland, Smal in Delft, Smal in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com