Art of Camouflage

Art of Camouflage Art of Camouflage

Art of Camouflage overhemden zijn van hoge kwaliteit en het merk onderscheidt zich op een positieve manier. Het biedt mannen de kans om zich te onderscheiden en hun ware persoonlijkheid te onderstrepen. De overhemden hebben prachtige designs en zijn gemaakt van exclusieve materialen. Hierdoor valt de man die overhemden van the Art of the Camouflage draagt, direct op een positieve manier op. De slogan van het merk is "A design that can express, it’s all just a thin layer of camouflage". U vindt alle "Art of Camouflage overhemden" vertrouwd online op overhemden.com. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Art of Camouflage

Art of Camouflage overhemden zijn van hoge kwaliteit en het merk onderscheidt zich op een positieve manier. Het biedt mannen de kans om zich te onderscheiden en hun ware persoonlijkheid te onderstrepen. De overhemden hebben prachtige designs en zijn gemaakt van exclusieve materialen. Hierdoor valt de man die overhemden van the Art of the Camouflage draagt, direct op een positieve manier op. De slogan van het merk is "A design that can express, it’s all just a thin layer of camouflage". U vindt alle "Art of Camouflage overhemden" vertrouwd online op overhemden.com.

Prachtige designs

The Art of Camouflage is een jong overhemden merk. In korte tijd heeft het laten zien waar het voor staat. Een unieke lijn van shirts en accessoires. Speciaal voor mannen die van stijl houden, en uniek willen zijn. Overhemden van de hoogste kwaliteit met een leuke touch. Art of Camouflage focust zich op zowel zakelijke als casual overhemden. En onderscheidt zich door positivisme toe te voegen in hun shirts, want zo zeggen ze zelf "men will always be boys".

The Art of Camouflage: since 2005


The Art of Camouflage is een bijzonder merk. In korte tijd heeft het een uitgebreide collectie weten op te bouwen. Het is opgericht in 2005 om de persoonlijkheid van de man te onderstrepen en te laten onderscheiden. Van overhemden tot riemen, het is een volwaardig modebedrijf geworden. Dit zie je ook terug in hun shirts: hoogwaardige kwaliteit van Nederlandse bodem. Mannen dragen vaak een standaard overhemd omdat ze zichzelf niet durven onderscheiden. Hierdoor camoufleren ze als het ware hun echte identiteit. Het merk wil dat deze mannen zich op een positieve manier kunnen onderscheiden door hier een alternatief op te geven. Een alternatief van hoogwaardige kwaliteit.

Art of Camouflage overhemden voor mannen

The Art of Camouflage: de naam en het logo

Het merk en het logo hebben een interessant verhaal. Het merk wil zich onderscheiden door mannen een alternatief te geven voor standaard dresscodes, want daar camoufleren ze zich mee. Het logo is ontstaan doordat ze een merk willen zijn voor trotse mannen. De “Y” in het logo staat dan ook voor het Y-chromosoon wat de man, een man maakt. Een logo als teken van mannelijkheid.

Overhemden van uitzonderlijke kwaliteit

Het merk onderscheidt zich door overhemden van hoge kwaliteit te bieden met een leuke touch. Een uitgebreide collectie overhemden voor de moderne man. Met een mooie pasvorm geschikt voor elke man. Overhemden van fijne kwaliteit die opvallen. En die mannelijkheid benadrukken. Designs die ervoor zorgen dat mannen zich niet meer kunnen camoufleren, maar hun echte stijl kunnen laten zien.

Overhemden van the Art of Camouflage

The Art of Camouflage overhemden bij overhemden.com


Alle overhemden en merken vind je bij overhemden.com. Ook alle the Art of Camouflage overhemden. De beste kwaliteit en persoonlijke service. Met een mooi motiefje, of effen. Zo vind je altijd het overhemd dat je zoekt.

The Art of Camouflage overhemden online kopen

Alle the Art of Camouflage overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com