Blue Crane

Blue Crane Blue Crane

Blue Crane overhemden van Ledub zijn heerlijke casual overhemden voor de actieve man. “Ledûb Blue Crane” wordt ontworpen in het zuiden van Nederland in de gemeente Cranendonck. Blue Crane biedt een uitgebreide collectie hemden en blouses voor de stoere man en is te dragen in de vrije tijd. “Blue Crane” wordt geproduceerd van de beste stoffen waarbij vakmanschap immer voorop staat. Bekijk de mooiste Blue Crane overhemden online. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Blue Crane

Blue Crane overhemden van Ledub zijn heerlijke casual overhemden voor de actieve man. “Ledûb Blue Crane” wordt ontworpen in het zuiden van Nederland in de gemeente Cranendonck. Blue Crane biedt een uitgebreide collectie hemden en blouses voor de stoere man en is te dragen in de vrije tijd. “Blue Crane” wordt geproduceerd van de beste stoffen waarbij vakmanschap immer voorop staat. Bekijk de mooiste Blue Crane overhemden online.

Blue Crane: de basis is vakmanschap

Ontworpen in Cranendonck

Blue Crane wordt ontworpen in de mooie gemeente Cranendonck in Brabant. De gemeente Cranendonck is in 1997 ontstaan uit de samenvoeging van gemeenten Budel en Maarheeze en kent zijn oorsprong in het Landgoed Cranendonck. Blue Crane is ook de naam van een vogel (Grus paradisea) en staat ook bekend al de Stanley of Paradise Crane: het is de nationale vogel van Zuid Afrika. De kraanvogel is ook terug te vinden in de gemeentevlag en de huisstijl van de gemeente Cranendonck (een gestileerde kraanvogel in groen en oranje).

Blue-Crane casual men shirts

Modieuze ontwerpen: Blue Crane

Crane overhemden worden bij Van Winkel Fashion ontworpen door een ervaren team van designers. Geïnspireerd door retailers en casual trends en talloze modebeurzen maken de trendwatchers exclusieve en modieuze vrijetijds ontwerpen.

Hoogwaardige stoffen van Blue Crane

Ieder seizoen worden de meest hoogwaardige stoffen geselecteerd voor de nieuwe collectie blouses van Blue Crane (BC). Elk jaar is de herenoverhemden collectie een sterk staaltje combineren en ontwerpen met de trouwe klantenkring in mind. Alle losse onderdelen van Crane overhemden worden apart afgewerkt en correct op de overhemden gezet: dit maakt het Blue Crane overhemd uniek en van hoge kwaliteit.

Casual van Blue Crane bij Ledub

Blue Crane Casual

Casual overhemden van Blue Crane hebben vaker een button down knoopje en zijn verkrijgbaar in ruit, streep en uni kleuren. Casual overhemden zijn een veelzijdige mode must-have. Vroeger werden overhemden veelal gedragen naar het werk. tegenwoordig wordt het overhemd een steeds sterker element in de vrije tijd en casual kleding voor heren. Denk ook aan de casual Friday's de perfecte dag voor een Blue Crane overhemd.

Blue Crane by Ledub

Casual overhemd

Met een casual overhemd kun je alle kanten op. Casual staat in het Engels voor nonchalant of losjes. Casual lijkt het tegenovergestelde van zakelijk of formeel. De stijlvolle man kan zich met Blue Crane juist onderscheiden door een niet formele maar sportieve vrijetijdslook.

Overhemden voor mannen kraanvogel BLue Crane

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van "Blue Crane" koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd. Het merk Blue Crane is een jong en ontwikkeld merk speciaal voor de vlotte en moderne man.

Bluecrane overhemden

Blue Crane online kopen

Alle Blue Crane shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Blue Crane shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Trots op Blue Crane.

Post your comment

Overhemden.com