Eton Contemporary Fit Overhemden

Eton Contemporary Fit Overhemden Eton Contemporary Fit Overhemden

Eton Contemporary Fit overhemden online. De Contemporary Fit van Eton staat bekend om de uitgekiende pasvorm. In de Contemporary Fit vindt u een breed aanbod shirts. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Het Zweedse merk produceert alleen overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De verschillende pasvormen van het merk: Contemporary Fit, Slim Fit, Classic Fit en Super Slim Fit. Op deze pagina vindt u een compleet aanbod Contemporary Fit. Bekijk de complete collectie "Eton Contemporary Fit". Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Eton Contemporary Fit Overhemden

Eton Contemporary Fit overhemden online. De Contemporary Fit van Eton staat bekend om de uitgekiende pasvorm. In de Contemporary Fit vindt u een breed aanbod shirts. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Het Zweedse merk produceert alleen overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De verschillende pasvormen van het merk: Contemporary Fit, Slim Fit, Classic Fit en Super Slim Fit. Op deze pagina vindt u een compleet aanbod Contemporary Fit. Bekijk de complete collectie "Eton Contemporary Fit".

Contemporary Fit: voor de stijlvolle man

De Contemporary fit is een moderne variant van de Classic Fit. In feite een geredefinieerde versie. Een iets getailleerde pasvorm, waarbij aan de achterkant van het shirt coupenaden zijn aangebracht. Dit creeërt een iets getailleerdere vorm. Terwijl het de traditionele silhouet en comfortabel gevoel blijft houden. De Contemporary Fit is geschikt voor bijna iedere man.

Eton Contemporary Fit

Wanneer een Contemporary Fit dragen?

Contemporary Fit is geschikt voor iedere man en iedere gelegenheid. Doordat het shirt licht getailleerd is kan vrijwel iedere man het dragen. De Contemporary Fit overhemden zijn afgeleid van de klassieke pasvorm. Een fijne pasvorm die zowel casual en zakelijk mooi gedragen kan worden. Indien u geen Slim Fit meer past is de Contemporary Fit de juiste keuze. Het shirt zal nog steeds mooi getailleerd staan.

Eton Contemporary Fit sinds 1928

De Contemporary Fit bestaat al sinds 1928 dat eerst bekend stond onder Syfabriken Special (The Special Sewing Factory). De originele fabriek en het toenmalige hoofdkwartier van het modemerk bevonden zich in Gånghester in Zweden. Hier werden de allerfijnste blouses gefabriceerd voor de moderne man. Op basis van dit Zweeds . Tegenwoordig wordt de Contemporary Fit in meer dan 50 landen wordt verkocht - en vaak in de meest exclusieve winkels in ondermeer New York, Sydney, Beijing, Rome en Moscow. Het merk klinkt Engels, maar heeft haar roots stevig in Zweden. Net als het Amerikaanse Arrow legt Eton zich met de Contemporary Fit zich vrijwel volledig toe op het maken van overhemden in de hoogste kwaliteit. Zowel in de mode winkels als online bij vertrouwde leveranciers en handelshuizen.

Een zeer uitgebreide collectie

Het bijzondere aan de Contemporary shirt collectie is het feit dat het een van de meest uitgebreide is. Iedere man vindt in de Contemporary Fit een fijn overhemd. Contemporary Fit overhemden staan ook bekend om het feit dat ze praktisch strijkvrij zijn. Op huwelijken en speciale gelegenheden zijn er immer heren te vinden die zich kleden met dit merk, aangevuld met een luxe das en een strak gesneden pak. Er zijn weinig merken die zo vertrouwd zijn met het neerzetten van een luxe en complete uitstraling. Eton weet als geen ander een beeld uit te stralen van kwaliteit, zekerheid en emotie. Een unieke combinatie dat in gezelschappen een mooi modieus beeld neerzet met respect voor de standaarden van weleer. Heerlijke kleding voor de moderne man.

contemporary fit van eton

Contemporary Fit online kopen

De complete Contemporary Fit collectie is te vinden op deze pagina. Twijfelt u of dit de juiste pasvorm is? Neem dan contact op met één van onze shirtadviseurs. Wij helpen u graag verder het perfecte overhemd te vinden.

Post your comment

Overhemden.com