Gaastra

Gaastra Gaastra

Gaastra overhemden voor heren online. Gaastra is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Oerdegelijke kwaliteit overhemden van 100% kwaliteitskatoen. Kenmerkend aan de Gaastra overhemd collectie is het oog voor detail. Ieder overhemd wordt op een unieke manier afgewerkt, om zo de allerhoogste kwaliteit te garanderen. De gehele Gaastra overhemden collectie is te bekijken op deze pagina. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Gaastra

Gaastra overhemden voor heren online. Gaastra is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Oerdegelijke kwaliteit overhemden van 100% kwaliteitskatoen. Kenmerkend aan de Gaastra overhemd collectie is het oog voor detail. Ieder overhemd wordt op een unieke manier afgewerkt, om zo de allerhoogste kwaliteit te garanderen. De gehele Gaastra overhemden collectie is te bekijken op deze pagina.

Gaastra overhemden

De Gaastra overhemden collectie laat zich het beste omschrijven als casual en sportief. Ieder overhemd heeft een unieke twist. De overhemden worden geproduceerd met een traditionele regular fit. De Regular Fit zorgt ervoor dat het Gaastra shirt geschikt is voor iedere man. De collectie kenmerkt zich verder door het gebruik van rustige kleuren gecombineerd met drukkere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een streepje en ruitje in verschillende kleuren.

Ieder Gaastra overhemd heeft een unieke twist.

gaastra heren

De geschiedenis van Gaastra

Hoe een zeilmaker in de mode terechtkwam. Achter Gaastra zit een uniek verhaal. In 1897 richtte Douwe Gaastra een zeilmakerij op in Sneek. Zijn ambitie was om sneller te varen. Met het maken van wereldklasse kwaliteit zeilen blies hij het vakwerk een nieuw leven in. Dit lukte. Douwe Gaastra besloot om ook de beste zeiluitrusting te gaan maken. Hierdoor droeg hij de beste zeiluitrusting beschikbaar, door hemzelf gemaakt. Met dit in gedachten is Gaastra, nu meer dan een eeuw later, getransformeerd in een fashionable en functioneel lifestyle merk met internationale status.

De pasvormen van Gaastra

Gaastra heeft één pasvorm: een regular fit. De regular fit van Gaastra is een niet getailleerde pasvorm. Deze pasvorm wordt ook wel classic fit of comfort fit genoemd. Dit betekent dat de pasvorm geschikt is voor iedere man. Het shirt is zo gemaakt dat het comfortabel te dragen is als sport- en vrijetijdskleding. Bewegingsruimte is hierbij belangrijk.

de collectie gaastra overhemden

Gaastra: de doorontwikkeling van het merk

In de jaren 70 stond Gaastra voornamelijk bekend als surfmerk. Toentertijd sponsorde Gaastra veel surfevenementen. Bekende internationale surfers sleepten met de hulp van Gaastra grote prijzen naar binnen. Dit leidde in 1996 tot de lancering van het zeilmerk Gaastra met twee lijnen. Een Pro en Sportswear. De Pro wear was een professionele kledinglijn met zeilpakken voor alle omstandigheden. De sportswear tak was voor de sportieve man en vrouw. Een innovatie lifestyle collectie met nautische signatuur.

Gaastra onderdeel van McGregor / Doniger Fashion Group

In 2000 werd Gaastra onderdeel van de McGregor / Doniger Fashion Group. De McGregor Fashion Group B.V. is een Europees modehuis dat zich richt op het ontwerpen, inkopen, marketen, distribueren en verkopen van heren-, dames- en kindermerkkleding in het hogere marktsegment. McGregor en Gaastra zijn de grootste merken in deze groep. Mede door de Fashion Group kon Gaastra verder groeien. Gaastra is verder hoofdsponsor geweest van een aantal grote evenementen, waaronder Sail Amsterdam en het Scheepvaartsmuseum.

collectie gaastra

Gaastra overhemden online kopen

Gaastra overhemden koopt u eenvoudig online op Overhemden.com. De Gaastra overhemden zijn van hoogwaardig kwaliteitskatoen geproduceerd. Twijfelt u over de juiste maat? Dan helpen onze shirtadviseurs u graag verder. Zo vindt u altijd het perfecte Gaastra overhemd. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van Gaastra shirts online.

Post your comment

Overhemden.com