Gentiluomo

Gentiluomo Gentiluomo

Gentiluomo shirts voor heren. Gentiluomo is een goed ontwikkeld herenmerk uit Amsterdam met een Italiaanse flair. De Gentiluomo collectie staat voor Pure Premium Fashion. De kernwaarden van het bedrijf zijn simpel. Prachtige herenkleding maken met een Italiaanse smaak, verfijnde details en mode bewust. Elk jaar biedt “Gentiluomo” twee hoofdcollecties aan. Tussen de hoofdcollecties biedt Gentiluomo ook nog twee Flash-collecties aan. De Flash-collecties updaten de hoofdcollecties qua kleur, oog voor detail en stijl. Tevens heeft Gentiluomo drie sublabels in de collectie, dit zijn; Goud, Silverline en Vintage. De overhemden van Gentiluomo zijn verfijnd en gemaakt met aandacht voor details. Daarnaast blijft het merk continue innoveren. Ontdek de complete collectie Gentiluomo Online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Gentiluomo

Gentiluomo shirts voor heren. Gentiluomo is een goed ontwikkeld herenmerk uit Amsterdam met een Italiaanse flair. De Gentiluomo collectie staat voor Pure Premium Fashion. De kernwaarden van het bedrijf zijn simpel. Prachtige herenkleding maken met een Italiaanse smaak, verfijnde details en mode bewust. Elk jaar biedt “Gentiluomo” twee hoofdcollecties aan. Tussen de hoofdcollecties biedt Gentiluomo ook nog twee Flash-collecties aan. De Flash-collecties updaten de hoofdcollecties qua kleur, oog voor detail en stijl. Tevens heeft Gentiluomo drie sublabels in de collectie, dit zijn; Goud, Silverline en Vintage. De overhemden van Gentiluomo zijn verfijnd en gemaakt met aandacht voor details. Daarnaast blijft het merk continue innoveren. Ontdek de complete collectie Gentiluomo Online.

Gentiluomo: Pure Premium Fashion

Het ontstaan van het merk.

Gentiluomo is relatief jong. Het merk is in 1993 opgericht in Amsterdam. Ondanks dat het merk uit Nederland afkomstig is, heeft de kleding van Gentiluomo een Italiaanse uitstraling. Gentiluomo betekent ‘Gentlemen’ in het Engels. Gentlemen vertaalt naar het Nederlands, betekent ‘mijne heren’. Gentiluomo heeft als missie om premium mode aan mannen te leveren, waarbij de Italiaanse smaak, de stijl en de creativiteit centraal staat. Dit resulteert in zeer smaakvolle herenmode. Tevens wordt Gentiluomo geassocieerd met de zelfverzekerde, moderne man. De collecties zijn klassiek, maar gefabriceerd in een modern jasje.

Gentiluomo overhemden en truien online kopen

In 1995, twee jaar na het ontstaan van het merk, verbreedt Gentiluomo het assortiment. Naast Overhemden gaat het merk zich richten op pakken, truien en heren accessoires. Hiermee wilt Gentiluomo de complete look aanbieden. Gentiluomo wint langzamerhand steeds meer terrein en ook op internationaal gebied groeit het merk lekker door. Lange tijd biedt Gentiluomo alleen de collectie; Gentiluomo Silverline aan. In 2010 is hier de collectie; Gentiluomo Gold aan toegevoegd. De artikelen uit de Gold collectie zijn gemaakt van hogere kwaliteit en wordt aangeboden met een gelimiteerde voorraad.

Een jaar na het introduceren van de Gold collectie, voegt Gentiluomo een derde collectie toe, namelijk collectie; Gentiluomo Vintage. De herenkleding uit de Vintage collectie doet oude trends herleven en is ontworpen in een modern jasje.

De herenkleding van Gentiluomo

De kleding die Gentiluomo produceert, is ontworpen met oog voor detail. Daarnaast gebruikt het merk uitstekende materialen voor het fabriceren van de kleding. Gentiluomo streeft naar perfectie en is elke stap van het productieproces aanwezig. Op deze manier kan Gentiluomo de kwaliteit waarborgen en weten klanten dat ze kwaliteit kopen. De verschillende ontwerpen van de shirts zijn fascinerend en worden luxe afgewerkt. Met een overhemd van Gentiluomo weet je dat je stijlvol de deur uit gaat. Elk shirt wordt ontworpen door een team van ervaren ontwerpers

Gentiluomo voor heren online bij overhemden.com

Gentiluomo overhemden - Italian fit

Het merk Gentiluomo heeft een zeer uitgebreide collectie. Bijna de gehele collectie wordt gevoerd in Italian fit. De pasvorm Italian fit wordt ook wel slim fit genoemd. Dit betekent dat de overhemden, shirts en truien van Gentiluomo getailleerd vallen. De pasvorm slim fit heeft een echte Italiaanse uitstraling en dit straalt Gentiluomo tevens uit.

Gentiluomo truien

Naast overhemden bieden we Gentiluomo truien aan. De truien van Gentiluomo zijn gemaakt in Italiaanse weverijen en veelal gemaakt van katoen of wol of een mix hiervan. Het katoen is zeer hoogstaand en het wol voelt fijn aan op de huid. De truien zijn veeal gemaakt van merino wol en merino wil is een van de beste wol soorten ter wereld.

De collectie van Gentiluomo

De Gentiluomo collectie staat voor Pure Premium Fashion. Kernwaarden van het merk zijn Italiaans van smaak, modern, verfijnd en mode gedreven. Zoals in de inleiding is verteld, presenteert Gentiluomo elk jaar twee hoofdcollecties en daartussen twee Flash-collecties om de klant te updaten over kleur, details en stijl. Elk seizoen stelt het merk een breed scala van nieuwe modellen voor, exclusief ontwikkelde stoffen, verrassende details en innovatieve styling. Creativiteit, een sterk geloof in kwaliteit en een grote ondernemersgeest hebben Gentiluomo gebracht waar het nu is en hun belangrijkste doel in het leven is om vooruitgang te boeken. Hieronder benoemen uitgebreid de drie collecties van Gentiluomo;

  • Gentiluomo Silverline: over het algemeen kunnen we zeggen dat de overhemden uit de lijn Silverline een slanke pasvorm hebben en uitermate geschikt zijn voor mannen die slank zijn. De overhemden uit deze categorie zijn zeer geschikt voor formele gelegenheden. Met een strak pak dragen de overhemden van Gentiluomo Silverline bij aan een formele en elegante look. Overigens kun je deze overhemden ook casual dragen. Combineer dan met bijvoorbeeld jeans en een (nette) sneaker.
  • Gentiluomo Gold: met de Gentiluomo Gold collectie bedient Gentiluomo de man die nog net iets hogere kwaliteit zoekt. De beste exclusieve materialen in oneindige kleurencombinaties. En alhoewel bij Gentiluomo alle kleding met grote zorg wordt afgewerkt, gaan ze hier net een stapje verder, voor een onberispelijke afwerking. De kleding uit de Gold lijn is geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid, zowel zakelijk al privé. Door de vele mogelijkheden voor het maken van combinaties, kun je één kledingstuk op meerdere manieren gebruiken.
  • Gentiluomo Vintage: de Gentiluomo Vintage collectie kenmerkt zich door een wat speelsere, minder gestructureerde kleding. In het bijzonder geschikt voor informelere gelegenheden dus. Voor een relaxte look met een speelse twist zijn de overhemden – en overige kleding – uit deze lijn uitermate geschikt.

De verschillende stijlen van het merk

De verschillende collecties (Silverline, Gold en Vintage) van Gentiluomo hebben een aantal raakvlakken. Gentiluomo gelooft namelijk niet in leeftijden. Het merk gelooft juist in de gezonde levensstijl en de jonge geest. En dat zie je terug in alle lijnen en collecties: De overhemden, maar ook de andere kleding van Gentiluomo is geschikt voor iedere man die houdt van kwaliteit, een modern uiterlijk en een fris kledingstuk. Dit gecombineerd met een Italiaanse vleugje.

online herenkleding van gentiluomo kopen

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van Gentiluomo koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een nieuw Gentiluomo overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Gentiluomo online kopen

De shirts van Gentiluomo koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Gentiluomo shirts en kleding koop je online met gemak en eenvoud (Gentiluomo op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Post your comment

Overhemden.com