HV POLO

HV POLO HV POLO

HV POLO is een begrip in de paardensport. Luxe en ontwikkelde polo's en kleding van de beste stoffen. HV Polo is opgericht in 1980 en is inmiddels uitgegroeid tot één echt topmerk. Ieder product van HV Polo heeft een unieke stijl. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

15 Artikel(en)

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

15 Artikel(en)

HV POLO

HV POLO is een begrip in de paardensport. Luxe en ontwikkelde polo's en kleding van de beste stoffen. HV Polo is opgericht in 1980 en is inmiddels uitgegroeid tot één echt topmerk. Ieder product van HV Polo heeft een unieke stijl.

HV POLO

Geschiedenis van HV POLO
Sinds 1980 is “HV” een begrip in Nederland toen de eerste winkel werd geopend. Met een passie voor de paardensport is HV POLO uitgegroeid tot een luxe merk met een drive voor competitie en teamspirit dat sinds 2004 overal te koop is.

Een topmerk in de paardenwereld
HV Polo is opgericht in 1980 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de topmerken in de paardenwereld. Dankzij de trendy kleuren gecombineerd met de klassieke HV Polo stijl krijgt deze collectie ieder seizoen weer een hele nieuwe look.

"HV Polo" is een modieus lifestyle merk dat frisse en warme kleuren combineert met klassieke polo kleuren. HV Polo komt ieder seizoen weer met een verassende nieuwe collectie.

HV Polo: Zoals een polospeler
De filosofie van HV Polo is zoals een polospeler zijn spel benaderd: met passie, inzet, creativiteit en moed. Elk product van HV Polo wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd. Hierdoor is ieder product van HV Polo zeker van zijn unieke stijl en hoogwaardige kwaliteit.

HV Polo en de ruitersport

De collectie van HV Polo bevat vooral artikelen voor de ruitersport. Denk hierbij aan Polo shirts, maar ook aan HV bodywarmers en vesten, en HV Polo jassen en rijbroeken, zelfs HV mutsen en handschoenen. Verder bevat de collectie van HV Polo ook caps, sokken, riemen, tassen en trendy horloges in allerlei kleuren.

HV POLO: Persoonlijke service voor mannen met stijl
De kleding van HV POLO koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemden en onderkleding.

HV Society and HV Polo

De beste HV POLO kleding eenvoudig online kopen
Alle HV POLO shirts en ondermode is te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste HV POLO shirts en kleding koop je je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

HV Polo® Poloshirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com