Jacques Britt

Jacques Britt Jacques Britt

Jacques Britt overhemden zijn van uitstekende kwaliteit en eigenlijk meer dan alleen kleding. Alleen de beste kwaliteit katoen is goed genoeg voor de overhemden van Jacques Britt. De hoge kwaliteit, de beste materialen, subtiele details en de uitstekende afwerking maken de overhemden van "Jacques Britt" uniek en geschikt voor elke gelegenheid. Op deze pagina vindt u alle overhemden van dit unieke Duitse merk Jacques Britt. De collectie van Jacques Britt is sinds kort gestroomlijnd. Voorheen kende het merk drie series: Blue Label (Slim Fit) en Brown Label (custom fit) en de White Label (comfort fit). Tegenwoordig vallen deze overhemden gewoon onder slim fit (sterk getailleerd). custom fit ( licht getailleerd) en comfort fit (niet getailleerd). Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 99

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 99

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Jacques Britt

Jacques Britt overhemden zijn van uitstekende kwaliteit en eigenlijk meer dan alleen kleding. Alleen de beste kwaliteit katoen is goed genoeg voor de overhemden van Jacques Britt. De hoge kwaliteit, de beste materialen, subtiele details en de uitstekende afwerking maken de overhemden van "Jacques Britt" uniek en geschikt voor elke gelegenheid. Op deze pagina vindt u alle overhemden van dit unieke Duitse merk Jacques Britt. De collectie van Jacques Britt is sinds kort gestroomlijnd. Voorheen kende het merk drie series: Blue Label (Slim Fit) en Brown Label (custom fit) en de White Label (comfort fit). Tegenwoordig vallen deze overhemden gewoon onder slim fit (sterk getailleerd). custom fit ( licht getailleerd) en comfort fit (niet getailleerd).

Jacques Britt: stijlvolle internationale overhemden

Stijlvolle kleding

De Jacques Britt overhemden zijn uitgevoerd in sprekende kleuren en mooie dessins zoals een haarfijne streep of een effen kleur met een satijnen finish. De herencollectie bestaat uit zakelijke overhemden en casual overhemden. Speciaal voor mannen die zichzelf willen onderscheiden en stijlvol willen kleden: Jacques Britt overhemden.

Jacques Britt

Jacques Britt: since 1969

Jacques Britt is een bijzonder merk dat al enige tijd meegaat in de mode-industrie. Het bedrijf werd opgericht door Gerd Seidensticker in 1969. Seidensticker werd gedreven door één missie: "overhemden produceren van topkwaliteit". Jacques Britt moest een "high standard" overhemd worden. Alleen de beste materialen. Met als doel een internationaal product.

Het merk Jacques Britt

Jacques Britt is in 1969 opgericht door Gerd Seidensticker in Duitsland. De missie van dit bedrijf is immer hetzelfde gebleven: “het ontwikkelen van overhemden voor kieskeurige klanten”. De beide labels van Jacques Britt zijn hier een goed voorbeeld van.

Jacques Britt en de zebra's

De naam "Jacques Britt"

Door een combinatie van het Franse "Jacques" en het Engelse "Britt" onstond een wereldwijd befaamde naam: "Jacques Britt". De overhemden van Jacques Britt worden tegenwoordig overal ter wereld met plezier gedragen.

Overhemden van topkwaliteit

Jacques Britt = Kwaliteit; zoals een man dat sinds 1969 (en nog steeds) verwacht van kleding. Het feit dat Jacques Britt deel uitmaakt van de Seidensticker Group of Companies geeft direct toegang tot negentig jaar aan ervaring. Jacques Britt is niet zo maar een modemerk, maar een kwalitatief hoogstaand merk met een eigen verhaal.

Jacques Britt heren overhemden online kopen

Jacques Britt zebra logo

Met het 40 jarige lustrum van Jacques Britt is het Zebra logo geïntroduceerd. De zebra vertelt het verhaal van vrijheid, afkomst, mode, elegantie en een tikkeltje arrogantie. Jacques Britt is bekend van mannen overhemden en accessoires. Maar Jacques Britt heeft ook een dames lijn.

Draagcomfort

Jaques Britt doet er alles aan om u een zo'n goed mogelijk draag comfort te bieden. Jacques Britt is pas tevreden wanneer u zegt: "Dit is mijn favoriete overhemd". Jacques Britt heeft verschillende pasvormen, de comfort fit ( voorheen "White Label"), modern fit ( voorheen "Brown Label") en slim fit ( voorheen "Blue Label").

Enkele specifieke modellen van Jacques Britt zijn:

  • Modern Fit: BOSTON (oxford weving), BEN (satijn) en BEN EL (extra lang), OXFORD (chambray weving), BEN (twill weving, two ply), BEN UMA (twill weving, two ply en dubbele manchet), KAI (cutaway boord), MAXIM GALA UMA (gala met vadermoordernaar), KENT GALA UMA (gala met kent boord).
  • Slim Fit: JOHN (satijn/stretch), KAI (cutaway boord), JOHN UMA (dubbele manchet), OXFORD (oxford weving), MAXIM GALA UMA (gala met vadermoordenaar boord), JOHN GALA UMA (gala met cutaway boord), ANVERS (gelimiteerde prints).

JB and Jacques Britt shirts en overhemden

Custom Fit

De custom fit overhemden zijn licht getailleerd en daarmee speciaal voor de normaal gebouwde man. Modern en eigentijds zijn termen die zich perfect lenen voor de Brown Label custom fit serie. Een uitstekende materiaalkeuze gecombineerd met een sublieme afwerking geven de overhemden een elegante uitstraling. Voor mannen op zoek naar iets speciaals. Nette custom fit overhemden van Jacques Britt van de beste stoffen. Een premium overhemd voor de moderne man.

JB Jacques Britt overhemden bij overhemden.com

Slim Fit

De slim fit overhemden zijn sterk getailleerd en daarmee speciaal voor de slankere (rankere) man.
Mannen met een slanke bouw zijn gebaat bij het dragen van slim fit overhemden. Een perfecte pasvorm, fijne details en een gedetailleerde afwerking zorgen voor een geheel nieuwe ervaring en perfecte look. Voor slanke mannen op zoek naar iets speciaals. Nette slim fit overhemden van Jacques Britt van de beste stoffen. Een premium overhemd voor de slankere man.

Jacques Britt overhemden online kopen

Alle Jacques Britt overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Jacques Britt overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com