Lavendi

Lavendi Lavendi

Lavendi heren shirts. Lavendi is een prachtig ontwikkeld overhemden merk met een fantastisch verhaal. Het merk is opgericht door drie broers met één missie en één doel namelijk, heren overhemden maken die zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden en waarin jij je het beste voelt. Wanneer je een shirt van Lavendi aan hebt, haal je het beste van jezelf naar boven. De shirts van Lavendi worden gemaakt van de beste stoffen en geproduceerd in Portugal. Tevens raakt een overhemd van "Lavendi" al je zintuigen: de shirts ruiken lekker, zitten fijn en voelen goed aan. Ontdek de complete collectie Lavendi online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Lavendi

Lavendi heren shirts. Lavendi is een prachtig ontwikkeld overhemden merk met een fantastisch verhaal. Het merk is opgericht door drie broers met één missie en één doel namelijk, heren overhemden maken die zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden en waarin jij je het beste voelt. Wanneer je een shirt van Lavendi aan hebt, haal je het beste van jezelf naar boven. De shirts van Lavendi worden gemaakt van de beste stoffen en geproduceerd in Portugal. Tevens raakt een overhemd van "Lavendi" al je zintuigen: de shirts ruiken lekker, zitten fijn en voelen goed aan. Ontdek de complete collectie Lavendi online.

Lavendi: Are you ready to make memories with us?

Het ontstaan van het merk

Lavendi is een jong Nederlands merk, opgericht door drie broers in 2018. Het merk kenmerkt zich door het leuke verhaal en het perfecte shirt. De drie broers zijn mode bewust opgegroeid met een gevoel voor schoonheid. Jaren zijn ze op zoek gegaan naar een fijn, kwalitatief shirt die je zowel informeel als formeel kunt dragen. Bij geen enkel merk vonden de broers zo'n shirt.

koop online lavendi shirts voor heren

Vervolgens ontstond het idee om zelf een shirt te maken. Dit resulteert in het merk Lavendi. De shirts zijn gemaakt van goede kwaliteit, hebben een perfecte pasvorm, zijn modieus en kun je zowel informeel als formeel dragen. Tevens is elk shirt gemaakt met een perfecte afwerking. Maar voordat het shirt daadwerkelijk gemaakt kon worden, hebben de drie broers een lange zoektocht gemaakt. Het shirt moest gemaakt worden van perfecte stoffen, geproduceerd worden met unieke ontwerpen en dessins en de vervaardigd worden in de beste ateliers waar de ambacht van kleding maken in het hart zit.

Wat vindt het merk belangrijk?

Lavendi vindt het belangrijk om de shirts verantwoord en duurzaam te produceren. Het is een merk dat maatschappelijk verantwoord ondernemend (mvo). De partijen waar Lavendi mee samenwerkingen dienen hetzelfde te werken als Lavendi; verantwoord en duurzaam. De broers streken neer in Italië, bij een Italiaanse weverij die al eeuwenoud is, de Albini Group. De stoffen die gemaakt worden door Albini kenmerken zich aan de superieure kwaliteit. Het katoen dat Albini gebruikt, is Egyptisch katoen en dit is één van de beste katoensoorten ter wereld. Dit voel je wanneer je een shirt van Lavendi aan hebt.

De shirts worden niet in Italië gemaakt, maar in een fantastisch atelier in het noorden van Portugal. In dit atelier hanteren ze dezelfde waarde als het merk. De mannen en vrouwen die in het atelier werken, oefenen al decennialang het vak van kleermakerij uit en ze krijgen waar naar hun arbeid.

De verschillende collecties van Lavendi

Lavendi brengt net zoals ieder ander merk collecties uit. Op elke collectie Lavendi trots. De nieuwe collecties worden ontworpen door een speciaal team van designers. Dit resulteert in een perfect, hoogwaardig shirt met unieke details.

lavendi shirts logo

De Marble Collectie

In 2019 is de Marble Collectie toegevoegd aan het productaanbod van Lavendi. De shirts uit de Marble collectie zijn werkelijk gemaakt van de allerhoogste kwaliteit en vervaardigd met subtiele, unieke details. De reden waarom Lavendi voor de naam Marble heeft gekozen, is omdat Marble - marmer betekent. Marmer wordt geassocieerd met luxe Italiaanse hotels en (bad)huizen. Huizen gemaakt van marmer onderscheiden zich van 'normale' huizen. Precies dit is wat de broers duidelijk willen maken met de Marble collectie van Lavendi. Zich onderscheiden van de andere merken door een shirt aan te bieden met een perfecte pasvorm, prachtige details en slank gesneden pasvorm.

Lavendi: “We didn’t invent the shirt, we just perfected it”.

De vijf kenmerken van een shirt van Lavendi

  • De manchet: De linker manchet van een shirt van Lavendi is speciaal. Het merk heeft gekozen om de knoopaanzet de verlagen. Hierdoor heeft het horloge meer ruimte onder het overhemd en valt het mooier. Wanneer je geen horloge draagt, zie je geen verschil.
  • De gusset: het kan zijn dat je nog nooit van het woord gusset gehoord hebt, maar de gusset is de afwerking tussen het voor- en achterpand van het shirt. Het is de naad die over je zij loopt. Lavendi heeft gekozen voor een hoogwaardige afgewerkte driehoeks vorm. Hierdoor kun je het overhemd bij uitstek in je broek en uit je broek dragen. Het shirt is voor elke gelengeheid geschikt.
  • De splitted back yoke: dit is de stretchbaarheid van een shirt achter op de rug en schouders. Mannen met een brede rug genieten van meer stretchbaarheid dan slanke mannen. Elk shirt van Lavendi heeft een splitted back yoke. Hierdoor zit het overhemd perfect rond de schouders. Dit zorgt voor een fantastisch draagcomfort voor ieder type man.
  • De single needle side seam: dit is een manier hoe de naad wordt vastgezet. De naam 'single needle' zegt het al. De naad wordt afgezet met een enkele sticknaad. Dit ziet er zeer stijlvol en hoogwaardig uit.
  • Driepoot aanzet: dit is een bijna 200 jaar oude Italiaanse manier hoe een knoop op het overhemd wordt gezet. Een driepoot aanzet wordt ook wel de hanenpoot aanzet genoemd. Knopen die bevestigd zijn op deze manier zien er zeer luxueus uit.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De overhemden van Lavendi koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een nieuw Lavendi overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

lavendi shirts voor heren online kopen

Lavendi online kopen

De shirts van Lavendi koop je online bij de websh1op voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Lavendi shirts en kleding koop je online met gemak en eenvoud (Lavendi op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Post your comment

Overhemden.com