Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

R2 Amsterdam

R2 Amsterdam R2 Amsterdam

R2 Amsterdam overhemden vindt u op deze pagina. De overhemden van R2 Amsterdam (voorheen R2 Westbrook) zijn stijlvol en modern. Dit modemerk heeft alleen overhemden van hoogwaardig katoen en de beste wevingen. R2 staat garant voor kwalititeit. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "R2 Amsterdam overhemden". Zo vindt u altijd het mooiste overhemd van dit merk. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

30 Artikel(en)

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

30 Artikel(en)

R2 Amsterdam

R2 Amsterdam overhemden vindt u op deze pagina. De overhemden van R2 Amsterdam (voorheen R2 Westbrook) zijn stijlvol en modern. Dit modemerk heeft alleen overhemden van hoogwaardig katoen en de beste wevingen. R2 staat garant voor kwalititeit. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "R2 Amsterdam overhemden". Zo vindt u altijd het mooiste overhemd van dit merk.

Een slanke pasvorm
R2 overhemden hebben een modern fit. R2 overhemden hebben een prachtige afwerking. De prints met speelse contrasten zorgen voor een exclusieve uitstraling. Overhemden van R2 hebben een slanke pasvorm waardoor ze ook bij het iets jongere publiek in de smaak vallen. Ideaal te combineren boven zowel een jeans als een pantalon.

R2 overhemden prints
De overhemden van R2 zijn modieus en soms een beetje gedurfd. Schitterende overhemden met allerlei prints en uitdagende kleuren maken de collectie overhemden speels en typisch. Prachtige afwerking en speelse contrasten van prints, die voor een exclusieve twist zorgen. De R2 Amsterdam overhemden hebben een echte Italiaanse afwerking, gecombineerd met enkele en dubbele gedraaide katoen (two ply, tegen pillen en steviger) geven de shirts een unieke touch.

R2 Amsterdam in Nederland
R2 produceert unieke overhemden voor de modieuze zakenman. De overhemden werden ontworpen door R2 Westbrook in Westbroek in Nederland. Er worden contrasterende stoffen en kleuren gebruikt. Het beleg is bijna altijd een andere kleur stof dan de rest van het overhemd. De overhemden worden vaak gemaakt van Italiaanse stoffen.

R2 Westbrook overhemden online kopen winkel mannen

Voor de modieuze man: R2 overhemden
Voor degene die net even iets anders wil dan een standaard effen overhemd zijn de shirts van R2 Amsterdam ideaal. Met een shirt van deze collectie straal je net dat beetje extra uit. Door de vernieuwende, modieuze combinaties die gemaakt worden binnen een shirt kunt je jouw eigen stijl uitdragen. Het merk geeft de overhemden dat beetje extra waardoor ze daadwerkelijk opvallen in combinatie met een kostuum. Dit zorgt ervoor dat het shirt niet weg zal vallen in het totaalplaatje.

Absolute klasse ontwerpen
R2 overhemden zijn van absolute klasse.De overhemden zijn van perfecte kwaliteit. Dit komt doordat er alleen gebruikt wordt gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast is er ook veel tijd en moeite gestoken in de afwerking van de overhemden. Hierdoor kan R2 oprecht een topmerk genoemd worden wanneer het op overhemden aankomt. Bekijk het volledige aanbod R2 overhemden en oordeel zelf.

R2 Amsterdam overhemden
De R2 overhemden zijn prachtig ontworpen. En er is veel aandacht besteed aan de details, wat de overhemden oprecht uniek maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan unieke printjes en verassend kleurgebruik. De combinatie van kwaliteit en de unieke designs maken R2 overhemden tot een must-have.

R2 overhemden online kopen
Alle R2 overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste R2 overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

R2 Westbrook overhemden winkel online kopen mannen

R2 Amsterdam® Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

R2 Amsterdam is online te vinden op overhemden.com in: R2 Amsterdam in Amsterdam, R2 Amsterdam in Rotterdam, R2 Amsterdam in Den Haag, R2 Amsterdam in Utrecht, R2 Amsterdam in Eindhoven, R2 Amsterdam in Tilburg, R2 Amsterdam in Groningen, R2 Amsterdam in Almere, R2 Amsterdam in Breda, R2 Amsterdam in Nijmegen, R2 Amsterdam in Apeldoorn, R2 Amsterdam in Haarlem, R2 Amsterdam in Enschede, R2 Amsterdam in Arnhem, R2 Amsterdam in Amersfoort, R2 Amsterdam in Zaanstad, R2 Amsterdam in Den Bosch, R2 Amsterdam in Haarlemmermeer, R2 Amsterdam in Zwolle, R2 Amsterdam in Zoetermeer, R2 Amsterdam in Leiden, R2 Amsterdam in Maastricht, R2 Amsterdam in Dordrecht, R2 Amsterdam in Ede, R2 Amsterdam in Alphen aan den Rijn, R2 Amsterdam in Leeuwarden, R2 Amsterdam in Alkmaar, R2 Amsterdam in Emmen, R2 Amsterdam in Westland, R2 Amsterdam in Delft, R2 Amsterdam in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com